Citat:
PREDATOR 011 kaže:
@ksrele
Ogromne pohvale za rad ,101 si mnoooogo bolje odradio nego jugica ,pohvale za 101 ali mi je zao sto jugic nije bolji 
Hoces li da ih sredjujes unutra?Vidim da 101 ima detaljnu unutrasnjost ali u 1 boji
Primetio sam da poneki 101 idu pobodeni na pred ,dali se jos nekome desava?
|
E hvala.
Sto se kaze ono narodski "bas sam se napalio" na ovo 'konvertovanje' modela.

Jedva cekam da vidim kako ce Golf da ispadne a Lada ima da oduva sve GARANT! Em sto je najbolji model, em sto cu ja do tad skontati mnoge fore. Kao sto sam tek kod Stojdze skontao kako se radi sa "lamp_mask.dds" teksturom pa sam se onda morao vracati na Yuga i to ispravljati.
Meni se Yugo zna nekad zabosti u asfalt ali 101 nije nikad. Yugo mi se zabode samo kada ga ja gurnem ili kada se sam spuca sa drugim AI vozilom. Uspeo sam jednom slucajno to da vidim. Mislim da sam ja prouzrokovao saobracajku. Udario jedan drugog u bocnu stranu. Onda se taj jedan povukao u rikverc (zao mi je sto nisam stigao da vidim da li rade rikverc svetla) i onda krenuo napred i poceo da propada.
Sta kod Yugica nije OK?
Napravio sam noviju verziju veceras ali imam jos nekih sitnica da sredim pa cu sutra da uploadujem oba vozila malo novije verzije, ali jos uvek beta, sto znaci da se jos uvek na njima radi. Tek kada vise vas bude zadovoljno (a pre svega ja) onda cu da kazem "e sada je gotov" i da mogu da se prave kao nova AI vozila (onda ce moci i da imaju originalne svoje tockove) i da da budu spremni za integraciju u nasu mapu.
Ajde pisite slobodno utiske. Znam da je Yugic nekako kockastiji vise nego sto bi trebalo ali... prvobitno je bio previse obao i nije mi se nikako svidjao.
Sto se tice unutrasnjosti kod 101-a tu moze da se boji kako hocete i zaista jeste dosta detaljno uradjena, bilo je tu jos sitnica kao sto je konzola sa radijom i jos neke sitnice, ali nisam hteo da preopterecujem model. (kod Gofla ima Pizza na zadnjem sedistu, mis u gepeku itd)
Znaci koju boju da stavim za sedista, volan? Moze i tekstura, mada nema potrebe da opterecujemo igru sa tim. Ipak je to AI vozilo.
A kog Yugica se ne secam kakva je unutrasnost... tj instrument tabla kakva je i da li je ima uopste... Znam da je bila jako siromasna, nije imao ni tapacirunge na vratima ni pod, nista. Onda sam se posluzio malim trikom, uzeo sam duplirao karoseriju, malo je smanjio (iz centra) i obrnuo normale, tako da je Yugo dobio i drugu stranu karoserije. Tako sam morao jer igra ne zna da prihvati dvostrane materijale.