Prikaz jedne poruke
Stara 13.6.2013, 12:07   #872
M1L0SH
Veteran

Član od: 1.10.2009.
Zahvalnice: 144
Zahvaljeno 273 puta na 158 poruka
Određen forumom Re: Rome Total War 2

Borba brodovi kopno je preforsirana zbog reklame i nije karakteristicna za to vreme.
Ajde da ne bude da preterujem ovo na videu je i ok.

Onda artiljerija na bojnom polju je nepostojeca do bar 17, 18 veka. Katapulte i ostale sprave za bacanje kamena nije imalo sanse da tegljis i sklopis pred bitku a kamoli da njima pogodis metu manju od gradskih zidova. Balista ne eksplodira i ne moze da ubije 30 ljudi i 100 baci na zemlju. Balista je vise kao anticki snajper. Izbaci veliko koplje koje proburazi coveka. I ono u igri nije ni balista ni neznam sta treba da bude. Toliko o istoriskoj autenticnosti.
Ovo ubija realizam ako ce on da me bombarduje katapultima kao da je bitka za Berlin onda ******. A nadao sam se da ce katapulti da se sklapaju samo za opsade, kao kule i ovnovi pre.
Najveci kretenizam u medivialu je kad postavi po 5 trebusate i pobije mi vojsku pre nego sto pridjem.

Veca nego ikad mapa s ovoga sto vidim je prevara. Ako su ovo provincije Italija, Magna graecia, Cisalpina itd. Onda ih ima manje nego ikad. A regioni i me i dalje podsecaju na gradice, resurse iz napoleona, shoguna.

I niska hardverska zahtevnost ode kroz prozor. Govori se o i7 ko te ebe ako imas i5. Sta je samnom koji imam core2quad ?! I jos na toj famoznoj konfiguraciji i7 8gb ram secka.
Da igram na unit size 40 od mogucih 200 i jos da secka i koci pa necu ni da igram ... Nijedan total war nisam igrao drugacije nego na max unit size pa makar morao i graficke detalje da iskljucim.
I jos jedno razocarenje negde ranije sam video da je igra toliko mocna da nam krv i ne treba.

Sta je ono sa kocijama ? Pre ih je bilo stotine sad ih ima 10. Uz to trupe koje lete na kontakt sa kocijom izgledaju nerealno.

Gradovi izgledaju ondlicno i ono sirenje kao Civ je odlicno. E sad ikonice jedinica mi i nisu toliko konfuzne ali i zgrade su u slicnom stilu sto jeste konfuzno.
M1L0SH je offline   Odgovor sa citatom ove poruke