Prikaz jedne poruke
Stara 14.6.2013, 1:33   #6651
PREDATOR 011
Član

Član od: 30.11.2012.
Zahvalnice: 169
Zahvaljeno 131 puta na 87 poruka
Određen forumom Re: Euro Truck Simulator 2

Citat:
soneje kaže: Pregled poruke
Mora da si imao losih iskustva sa njim.
Nikad nisam imao golfa i nikada necu ,a sta mislim o tom autu nebih ovde jer ce svemocni svakako obrisati komentar.

Citat:
Prief Lirator kaže: Pregled poruke
A možda mu je samo dosadio. Kod nas ima gomila Golfova 2, čini mi se da je svaki drugi auto je*eni Golf 2... povraća mi se kad ga vidim. E sad ljudi tvrde da nije bez razloga najčešći auto kod nas i to je vjerovatno tačno, ali svejedno će mi se i dalje gaditi...
ali i to je suvise blago

Citat:
ksrele kaže: Pregled poruke
Zaista ne znam sta je fora sa tim novim Stojadinom... Tamo ima dodato samo LOD i LOD2 modeli, koliko se ja secam sada ovako napamet.
Zna li neko kako da covek pogleda log file da ustanovimo zasto igra puca sa novim 101-om?

A sa Yugicem... pa sta predlazes da mu jos radim? Ja nemam pojma sta da mu radim... sta god da uradim ne lici na Yuga svakako. Da bar imamo tako dobar model kao sto je Golf... to bi bilo mnooogo dobro.

Nazalost jer je Golf upravo najbolje ispao. Doduse, i bio je najbolji model u pocetku.

Ali ce zato Lada da je*e kevu svima!
Neznam zasto ,ali kad ubacim 101 igra puca ,kad izbacim sve ok
Sa jugicem je sve ok ,i bas mi je zao sto nisi imao bolji model ,ali mozda nesto bude u buducnosti (nadam se)
neznam dali mozes da mu sredis masku malo bolje i bilo bi dobro da ima vrata (znam da si se mucio sa njima i da nisi uspeo) za pocetak ,a onda i neka malo sredjena verzija sa ponekim spojlercicem ...
upravo tako ,nazalost je golf najbolje ispao
ladu cu probati cim je izbacis i odmah napisati komentar

probao sam nesto da promenim na jugu ,nadam se da se neljutis.hteo sam da vidim kakav ce biti kad se ubace novi farovi (plasticni) i kad se lepo okruze a ne da bude kockasta slika ,a i masku sam zamenioi zatamnio stop svetla ,treba i felne da mu zamenim da bih ga prilagodio svom ukusu ,nazalost nemam vremena da se bakcem sa blenderom da uradim nesto vise ,ali zato si nam ti tu kao vodeci u projektu "automobili"
evo slika jugica

a evo i slika 101 prve verzije

jos jednom velike pohvale za rad ksrele
PREDATOR 011 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 4 korisnika se zahvaljuje korisniku PREDATOR 011 na korisnoj poruci:
Boyka (14.6.2013), Laxi (14.6.2013), markos807 (14.6.2013), Wile E. Coyote (14.6.2013)