Citat:
virtuoz pavle kaže:
ma igrao sam sa self - found opremom i onda vidim Magda dropuje onaj barbarian blade koji sad imam (ima socket). Onda sam cisto iz znatizelje otisao na AH da vidim kakvi su gemovi. Kad vidim dps mi ode u nebesa
Sad ne mogu da ga izvadim, bas sad radim quest u kom cu da sretnem Jewelcraftera (to sam izguglao), i onda cu da izvadim gem, stavim neki gem koji sam nasao kao regularan loot i zatim nastaviti ponovo od Magde.
Koriscenje AH je kao varanje, makar takav osecaj imam.
planiram da ne menjam MP10 sve do inferna  ako mi pogine barb imam DH i Wizarda spremne
ako imam life on hit stat, i ability kao sto je Cleave (cone dmg) ili Rend (AoE dmg), da li dobijem hp za svakog kog sam zakacio ili dobijem +life on hit za svaki udarac koji izvedem nezavisno od broja potkacenih protivnika?
|
Kad kazes sve do inferna da li mislis i inferno? U tom slucaju ne zaboravi da nam javis kada umres

Mislim da ce ti vec na Hellu biti za*****o ako ne koristis AH i drzis MP10. Osim eventualno ako ne krenes da grindas nightmare i postanes lvl 60 pre nego sto stupis u hell.