Prikaz jedne poruke
Stara 21.6.2013, 15:06   #357
dusanbe93
Član

Član od: 21.2.2010.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 17 puta na 10 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku dusanbe93
Određen forumom Re: Pro Evolution Soccer 2014 (PES 2014)

Evo da kažem i ja koju, red bi bio
Vidim napredak u odnosu na prošlu verziju. Mogu vam reći da očekujem nešto pametno od PES 2014. 13-icu sam obrisao posle 5 dana jer me je strašno nervirala, 12 sam igrao nešto duže, tako isto i 11. Demo probati neću jer koji god sam demo probao ta verzija PES-a me je razočarala. Od PES 2010 sam skidao demo pa sve do 2013 i bio sam razočaran, nisam sujeveran ali ove godine demo jok

Što se tiče same igre grafiku spominjati neću jer tu su zadovoljili, pogotovu sa navijačima, e sada ako se navijači ne budu ponašali u skladu sa ovim slikama džaba onda sve ove bakljade koreografije i ostale džidžabidže
Jedini detalj koji im trenutno zameram kod grafike jesu mreže koje su skandalozne Meni mnogo znači animacija mreže, ovo što sam video je blago rečeno užas .

Igra je preterano spora po meni, mada to će se lako rešiti u opcijam, nego čisto da napomene.

Neki moj opšti utisak je da će ove godine KONAMI napraviti dosta bolju igru od prethodnih verzija i da će me konačno skinuti sa fife koju igram od 2011.
dusanbe93 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke