Citat:
E pa draga moja gospodo sa (A)DSl-om,Wireless-om,Kablovskim internetom i sl.,budimo objektivni vi ste trenutno privilegovani u odnosu na većinu,pa mora malo da trpite i zezanje pa i da pošteno platite jer vi za razliku od nas na dialup-u i imate nešto od interneta a to mora malo i da košta.Ako vam se ne sviđa vratite se na dial-up tamo je protok uvek "neograničen".
|
Nemoj da se uvrediš, ali veću glupost odavno nisam čuo.Znači, ti sad imaš para i mogućnosti da kupiš "mečku" i prodavac zbog toga ima pravo da ti uvali auto koji ima motor od Juga i točkove od Mini-Morisa, jer eto ti imaš para, pa moraš malo da trpiš zezanje.Ma daj, usluga je usluga, i ako neku uslugu platim, ja hoću da je dobijem, u kompletu i bez zezanja.Baš me briga ako im je malo para, nek povećaju cenu, ali ja ako platim FLAT, ja hoću FLAT i ima da skidam šta ja hoću i koliko hoću, ali ne može niko da me zeza.Predpostavljam da si ovo izjavio razočaran celokupnom situacijom vezanom za internet kod nas, pa te u neku ruku razumem, jer i sam sam još uvek ponosni korisnik dajalapa.Zašto se uzbuđujem oko ADSL-a onda ? Pa zato što valjda neću doveka biti na dajalapu, kao ni većina ostalih.Valjda čemo jednom preći na ADSL i šta sad, treba i nas da zezaju ?