Citat:
Leonida kaže:
Jel tebi optimizacija popravljena kada si zadovoljan sa patchevima? Do sada su izasla 3 patcha, a meni FPS u benchmarku ( u bitkama kada zumiram FPS ne prelazi 10-15 ) otisao sa 51.2, na 51.1. Sjajno su optimizovali igru sa ovih par patcheva  .
Usput, jel si zadovoljan sa potpuno nesposobnim battle AI protiv kojeg u btikama 5000 vs 5000 ne mozes izgubiti vise od 100 jedinica, sem ako se bas zezas? Ili da li si zadovoljan sa pasivnim AI na campaign map koji samo kampuje i nista ne radi. Diplomatija je i dalje pokvarena. Lag na campaign mapi je i dalje prisutan.
Zaista ne vidim sta su popravili.
|
Optimizacija nije idealna ali je meni sigurno bolja i na kampanji i u bitkama. Bitke od po 5000 nisam igrao ali ja sam i dalje nezadovoljan neprijateljskim AI-em (bitke, pre svega kod opsada). Sto setice AI-ja na mapi meni on nikako nije pasivan, ne znam zasto je vama tako

. Stalno mi objavljuju ratove i vrlo cesto napadaju, cak postavljaju i vojske po prolazima (sa defence stance-om) i grupisu ih. Verovali ili ne meni to nikada nije radio u Shogun-2. Bloob-a nema vise, to je ono sto mi je bilo najbitnije, videcemo za treci pec. Meni sigurno ima napretka (ali mora bolje)