Prikaz jedne poruke
Stara 24.9.2013, 1:36   #6584
Rockstar
Deo inventara foruma

Član od: 26.5.2008.
Zahvalnice: 752
Zahvaljeno 1.426 puta na 1.083 poruka
Određen forumom Re: Dnevnik gledanja filmova II

Citat:
coldboot kaže: Pregled poruke
@rockstar
"the lifeguard" je smorčina od filma. Iz mog ugla, niko od njih(u filmu) ne zna šta će od sebe a ne fali im ništa i to je cela i sva poenta filma i izem im poentu. Tako su mogli da snime film o tome šta se desi kad miš prdne, isto bi bilo. Da ne bude opet da sam mizogin, ovo je samo nekom ženskom i moglo pasti na pamet da snimi.

Ali svaka čast za recenziju, baš si me navuko. Xd
Шта ћеш, када ми је животна амбиција да продајем маглу и да се повучем у неке пасивне крајеве, попут тог градића, видиш да вежбам

Иначе, мени се баш свиђа што је еплиог остављен "отвореним" - као што сам рекао, овде нема "великог преокрета", тако да се значење (и значења) провлачи кроз цео филм и у питању су (по мени, веома вешто тригеровани) моменти у филму који прилично добро реконструишу читав сплет емоција. Да су га мало "развукли" као Линч, нико срећнији од мене. Изгледа да нису гледали "Твин Пикс" где сама шпица има неслућену силу имерзивности, док почне епизода, ти си "већ тамо", јер прикажу читав град, још уз музику.. Тога баш недостаје, али вероватно техничка ограничења. Но, не мислим да све што се мени свиђа треба и другима да се свиђа, и да зато што се мени свиђа, то ме чини сада посебним

Чак сам и то да је "женски" рекао (или упозорио)

И само да искористим прилику да поздравим пријатеља Зонија, надам се новим препорукама
Rockstar je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Rockstar na korisnoj poruci:
ZoNi (25.9.2013)