Jedina prednost Pink paketa na tv-u je gomila kanala sa filmovima, na kojima sam imala prilike da pogledam dve gluposti, i jednu filmčinu!
King Kong - ne znam šta je gluplje u ovom filmu: režija ili scenario. Što je i logično, obzirom da je film radio "čuveni" tripling Peter Jackson - Fran Walsh - Philippa Boyens. Toliko detalja koji bodu oči da je prosto nemoguće opustiti se i gledati film filma radi: ljudi koji trčkaraju ispod nogu brahiosaurusa, poluautomatsko oružje iz tridesetih godina prošlog veka koje u rukama nekoga ko nikada nije pucao precizno pogađa insekte na ljudskom telu a da isto ne pogodi, ti isti insekti večine bufala koji ne nanose ozlede, ženska osoba koju neko mlatara svom snagom levo-desno i ona ne ispusti dušu od toga, već joj kosa ostaje uredno fenirana... Right. I još Jack Black kao pohlepni skot. Mda, svaki sekund sam čekala da prasne u smeh.
Nisam odgledala ceo film. U svakom segmentu je bolja
verzija iz 1976. godine... ako imate stomak da pogledate film filma radi, a ne zbog CGI efekata.
You Don't Mess with Zohan - ko li je njima dao pare da uopšte snime ovaj film? Notorna Glupost. Prebacila na drugi kanal posle dvadesetak minuta nečega što bi trebalo da bude primer za "kako
ne treba da izgleda jedna filmska komedija" i "kako ne bacati pare uzalud".
Thunderheart - jedini problem koji sam imala sa filmom je Val Kilmer u ulozi polu-Indijanca. Odglumio je maestralno, samo nikako nisam mogla da "kupim" da njegov lik ima indijanske krvi u sebi... Sam film je veoma dobar krimić/triler koji se odigrava u jednom rezervatu u Severnoj Americi. Delimično baziran na istinitoj priči, drži do samog kraja filma koji prati relativno nepoznat, ali kvalitetan soundtrack James Hornera. Dobar prevod je nužan, pošto ima dosta tradicionalnih Native American izraza, kao i igara reči. Ne znam zašto ima relativno nizak rejting na IMDB-ju, film definitivno vredi pogledati, posebno će biti interesantan onima koje zanima Native American kultura.