Citat:
hacker_aca kaže:
Ajde, dobro, još ovu poruku i neću da vam, oduzimam vrijeme i prostor. Ali zašto je zaključana tema Shoot crazy frog u Zanimljive Web lokacije? Možda postajem dosadan sa tim, ali ja ne vidim razlog zašto bi se to zaključavalo? A i prije sam postavljao neke teme pa su mi brisali, kao: "hoću da imam što više poruka na forumu pa pišem svakakve gluposti". Nije uopšte tako. Kad vidim da negde imam da dam svoj komentar, napišem. Ako ne, izlazim. Nisam ja od onih što hoće samo da se pretrpavaju na forumu.
Hvala
|
Ne postavljaj ovakva pitanja...ovde postoje moderatori koji vole da se igraju bogova (valjda zamisljaju da su u Black&White),pa tako daju sebi za pravo da samo oni sve znaju i ocenjuju sta je glupost a sta ne...valjda je tako na svakom forumu...prema tome,svakakvo ovakvo pitanje je besmisleno....
P.S. Ja jednog moderatora ovde zovem Gobac,jer se iz svakog njegovog posta cuje: "JA VOLIM SAMO SEBEEEEEEEE....."
Ali to je tako i sa tim se treba jednostavno pomiriti....ipak vecina moderatora ovde je sasvim OK....