Prikaz jedne poruke
Stara 6.1.2014, 11:54   #1564
brajko85
Veteran

Član od: 23.11.2007.
Zahvalnice: 122
Zahvaljeno 259 puta na 162 poruka
Određen forumom Re: Pro Evolution Soccer 2014 (PES 2014)

PES 14 traži dosta strpljenja i kontrolisanu igru, pametnije pasove, više mudrovanja,dosta vežbe i naravno, obavezno korišćenje OBA analoga i finti kad je potrebno, bez toga nije to to. U početku mi je bilo teško, i sam sam pljuvao, ali sad dajem golove i van 16, mogu lepo akciju da organizujem i sve ide kao podmazano. Taj ko nije spreman da izdvoji vreme da nauči kako ovaj novi funkcioniše (ili nema vremena) onda nek se vrati na 13 ili još gore na onaj pes6 koji igraju samo ljudi koji neće da prihvate novine a taman posla da se nauče da igraju na analog. Kad čujem nekog da igra PES 14 na tastaturi i krene da pljuje po igri odma mi muka. Tastatura ne dolazi u obzir, mora na gamepad da se pređe pa makar i na silu. Sam sam igrao ranije na tastaturi i na silu sam se trudio dok nisam navikao na gamepad. Igranje onda dobija sasvim neku novu dimenziju. Tek kad se to sve usavrši onda je lepo igrati. PES 13 igram i dan danas sa društvom jer dosta njih imaju taj stav da pes 14 ništa ne valja. Meni je 13 prelak u odnosu na ovaj novi, nikakav izazov.

Ima i ovaj novi bagove, naravno, to će svaki pes imati, čak i 2020, ali po meni je bolji od 13 i igra je približena realnosti.
brajko85 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku brajko85 na korisnoj poruci:
herrnikolic (6.1.2014)