Prikaz jedne poruke
Stara 6.1.2014, 13:40   #1567
real022
Veteran

Član od: 26.7.2007.
Zahvalnice: 444
Zahvaljeno 171 puta na 117 poruka
Određen forumom Re: Pro Evolution Soccer 2014 (PES 2014)

Citat:
Osbourne kaže: Pregled poruke
@real022

Pod "ovim" podrazumevas samo pes 2014 ?

Ako je tako, molim te objasni mi sta je to "pes" sto imaju "pesovi" pre ovog i sto ih cini takvim...

U cemu to covek uziva uz pes 6 i pes 2013 a ovde to fali?

Mogu i ostali da se ukljuce u diskusiju, daj da razbucamo vise jbn mit...
Mislim samo na pes 2014...Ne bih o problemima drugih pesova jer je to odavno rečeno..Ono što pes čini pesom (barem za mene), je osećaj da je svaki igrač preslikan iz stvarnog života po stilu igre. Znam kako igra Pirlo, znam šta može Roben. Posle odigrane utakmice budem oduševljen nekim elementom igre, npr kako je Ivanović zaustavljao napade protivnika po krilu...U zavisnosti od mogućnosti igrača postavljam taktiku... Toga sada u najvećoj meri nema. Svaki igrač se ponaša isto, ocene nemaju veze ni sa čim. Ovo je glavni gamebreaker za mene..Jednostavno nije mi zanimljivo da identično igraju Totenhem i Olimpijakos..Mada su ovo i najavili pre izlaska igre, na neki način. Eto, igrom slučaja da je ovaj pes ispao bruka za serijal, utakmicu za utakmicom sam veoma "zagrizao" u konkurenciju.. Sad tek kapiram šta sam propuštao svo ovo vreme. Znam da su zabranjene rasprave na temu "jedni vs drugi", (mada ne razumem zašto je i posebna tema gde bi se o tome raspravljalo zabranjena), ali samo mogu reći da sve što bih hteo u pesu, već se nalazi u drugoj igri.
real022 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke