We Were Soldiers
Solidan film o ratu u Vijetnamu, ali je za klasu ispod filmova kao sto su Platoon, Full Metal Jacket, Apocalypse Now.
Miami Connection
Ovo spada u onu klasu filmova "Golden rubbish" tolko je los da je dobar. Bend sastavljen od sirocica koji imaju crne pojaseve u tekvandou i bore se protiv nindzi

. Gluma je blago receno jezivo losa. Jako zabavan film.
Lawless
Set in Depression-era Franklin County, Virginia, a bootlegging gang is threatened by a new deputy and other authorities who want a cut of their profits. Dobar film sa odlicnom glumackom ekipom i dobrom muzikom, mada mi je bolji prvi Kejvov film The Proposition .
Spoorloos
Rex and Saskia, a young couple in love, are on vacation. They stop at a busy service station and Saskia is abducted. After three years and no sign of Saskia, Rex begins receiving letters from the abductor.
Odlican triler mnogo bolji od rimejka
The Vanishing, ja sam razmisljao da li da ga pogledam uopste i nisam pogresio.
Dead Heat
Two cops are brought back to life to chase down supernatural criminals.
Odlican komedi horor vredi pogledati ako ste ljubitelj zanra a i ako niste solidna komedija. Zanimljivo je da CGI i dalje ne moze da nadmasi dobro odradjene maske iz osamdesetih.
La cara oculta
A Spanish orchestra conductor deals with the mysterious disappearance of his girlfriend. Jako dobar triler drzi ti paznju sve do samog kraja.