Citat:
r0nIn kaže:
A sta ce da rade oni koji ne zele da grindaju, oni koji su presli svaki dungeon, oni koji su odigrali svaki fraktal po nekoliko puta, oni kojima je glavna prica *****e zivo - zar to moram da pominjem?! Onda, sta ce da rade generalno igraci koji vole PVE a ne zele da grindaju i rade jedno te isto?
TI igraci, su odavno napustili igru, jer nemaju sta da igraju.
|
Ja ne volim veliki grind a i PVE sam igrac, kako to da i dalje igram igru?
I onda ovo glavno: Ja stvarno ne znam sta se to radi u drugim MMO-ovima kada se predje svaki dun, svaki fraktal, i kojima je prica shit? Pa onda MMO stvarno nije za igrace koji ocekuju ko zna sta od MMO-a. Novi sadrzaj dobijas na svake dve nedelje, mozda jeste privremen, ali opet eto odigras malo. Pa i to ne valja. Igra ima problema, uvek moze bolje, ali ja stvarno ne znam sta tacno ocekujete od igre? Shvatam zamerke u par prethodnih postova (i od ranije), ima konkretnih predloga, negde se slazem, negde ne mogu da sudim jer me taj deo igre ne zanima previse, ali stvarno ne razumem ove kritike..."sta da radim kada predjem svaki dun"...a MMO u pitanju. Mislim stvarno, pretpostavljam da si igrao WoW dugo (dosta nas je ovde igralo WoW), pa eto pitanja, sta si radio kada si odigrao svaki dun? Sta ste radili u prvom GW-u kada ste presli svaki dun?