Sta mu to znaci "
WAN port not connected"? Sa tom bojom pise.
Kad pokusam da se nakacim na neki drugi wireless ruter izbaci tu poruku crvenim slovima. Onaj ruter na kojeg sam se nakacio prvog dana prepozna svaki put kad se povezem sa njim, ako izaberem neki drugi iz "Survey" liste izbaci tu poruku.
Probao sam reset, zatim hard reset, iskljucivanje rutera iz struje preko minut, default factory reset, ne pomaze. Malo sam listao po netu (5 minuta

) nasao sam da jedan od uzroka moze da bude da ip adresa mog rutera (192.168.0.1) moze da bude istao kao od tog udaljenog rutera, pa da to mora da se promeni, al sumnjam da je tako jednostavan problem.
http://www.tp-link.com/en/article/?faqid=81
Kao da je ta prva mac adresa od tog udaljenog modema ostala u memoriji mog rutera I samo njega prima, a ostale ignorise iako su gradske mreze, besplatne. Recimo hvata soliter 24dbl, benzinsku 64dbl, cak jedan hvata na preko 140 dbl, neverovatna jacina, pa pokusavam da promenim na neku od njih. Ovaj trenutni je 12dbl jacine I 15mbit-a, al tokom loseg vremena slabi, zato zelim da se nakacim na neki jaci signal.
Moze li neko sa it iskustvom da pomogne?
EDIT:
Ovako nesto slicno bude
Kad se povezem na onaj ruter jedini koji radi, sve one nule su popunjene, dok sa drugim ruterima je kao na slici