Prikaz jedne poruke
Stara 3.4.2014, 21:22   #7565
Romantic
Veteran

Član od: 9.4.2010.
Zahvalnice: 68
Zahvaljeno 239 puta na 160 poruka
Određen forumom Re: Dnevnik gledanja filmova II

Catch Me If You Can

Sta reci...savrsen film. Da je trajao jos 1 sat, ne bih osetio. Odusevljen sam svakim detaljom. Cudi me doduse kako ga ranije ne odgledah, no nema veze. Podrazumeva se da ovaj film ne smete propustiti.
Ocena 10/10.

Blue Jasmine

Mislio sam da ce biti 1 od najgorih (pojma nemam zasto), a ispao je jedan od najnajboljih. Sve je na svom mestu, a Kejtina gluma je zaista odlicna. Velika preporuka.
Ocena 8/10.

The Secret Life of Walter Mitty

Glavni glumac me nervira, brojne scene gde se samo cuti me takodje nerviraju i jos par stvari, ALI ovaj film uopste nije los. Prijatno sam iznenadjen nacinom na koji je sve to skockano tako da ga mogu preporuciti.
Ocena 7/10.

Mongol: The Rise of Genghis Khan

Film govori o odrastanju Dzingis kana, sve do kraja filma, kada bi trebalo da pocne ono sto je, nama zaljubljenicima u istorijske filmove, najzanimljivije. Ovaj film me je pozitivno iznenadio u smislu lepe price, mesanih scena, sklopa raznih vrsta emocija (porodica, ljubav, moc), atmosfere, sve je to lepo smesteno u 2 sata i posebno mi se svidja sto mi se mozak odmorio od spec. efekata. Izuzetno dobar pocetak (nadajmo se) uspesne trilogije, tako da u naredna 2 filma ocekujem daleko slozeniju i bolju sadrzinu.
Ocena 7/10.
Romantic je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Romantic na korisnoj poruci:
SchizoidMan (4.4.2014)