Prikaz jedne poruke
Stara 15.4.2014, 15:29   #3004
<S2N><Mefisto>
Veteran

Član od: 24.5.2010.
Zahvalnice: 240
Zahvaljeno 193 puta na 104 poruka
Određen forumom Re: Battlefield 4

Citat:
jonathan kaže: Pregled poruke
Ja sam ZA da sistem bude kao u BC2. Pojednostavljen maksimalno i poraditi na izvornom gameplaju ali za sve gluposti, dodatke i more battlekofera je kriv battlefield komjuniti.

Toliko su hejtali kako ima boljih igara za kastimizaciju, kako se nabudje puske u blacklight itd itd. Sada kada su ubacili sto je komjuniti htio, opet ne valja!

Davno sam rekao, odlika battlelog foruma je odlika igre. Kakav komjuniti takva igra. Bolje ne zasluzuju to je sigurno.

Ne postoji tema na tom forumu koaj nije zatrpana dubiozama. Kada se ukljuce hakeri, prajsles. I onda kao, DICE ne slusa feedback igraca. Koji crni feedback ? Onih igraca sto vozaju ebot po mapi kako bi gurnuli nekog igraca sa zgrade i snimili na youtube ? Oni igraci sto u toku partije mjere koliko mogu skociti u vazduh sa suigracevim bajkom i C4 ? Onih igracas sto u bazi drze tenk i pucaju po vozilima svojih suigraca ? Onog komjunitija koji ima servere, koji su admini na njima i podrzavaju gličanje ? Cool story bro..

Bolje ne zasluzuju dok DICE treba trenutno odstupiti od igre cisto da se vidi da li je njihov nemar ili rokovi EA. Repetativnost ovakvog razvoja ne donosi nikome nista.

Nije 5-6 naslov po redi pa da se kaze da je sve otislo niz brdo. Moze se ovo popraviti vec u iducem dijelu ali su veliek izmjene pod moranje.
Glas mudrosti slazem se i sa Vlad Cepesh da igra ima krizu indetiteta za sve je kriva Trka sa Activision i njihov model uspeha...bese to nekada najbolji Takticki sooter sada je Nasminkana Arkada...Ulogu najboljeg taktickog Sootera drzi trenutno Arma..Battlefield vise nije u tom drustvu...ugledajuci se na Activision Devs su shvataili da igra uopste ne mora da bude toliko utegnuta i nasminkana poslovna politika se promenila....fanovi to nisu kaznili (cak stavise vecina je navalila na preorder) jedva cekam da izdaju sledecu nebulozu pa da trolujem nubare koje placu i kukaju ovde po SK...mnogo zanimljivije od igranja ove jadne igre...
<S2N><Mefisto> je offline   Odgovor sa citatom ove poruke