Citat:
hoćeš da kažeš da ja mogu da raskinem ugovor sutra
|
Apsolutno svi imaju pravo raskida,pa i ti.Ali obavezno kao razlog navesti nepristanak na poskupljenja..
Ja se kajem sto nisam potpisao ugovor kad sam mogao, nisam imao sta da odaberem od telefona pa sam odlagao. Ugovor mi istice 15.5 tako da sad mogu samo da cekam kraj ugovora i da odem, nema svrhe raskidati ugovor. Mada i najavom da cu preneti broj dobio 50% na godinu dana.
Citat:
Ne vidim onda šta VIP dobija onda ovim, osim mogućeg masovnog odliva starih mušterija?!
|
Naravno da dobijaju samo to, ali neka budala je izracunala da ce odlazak klijenata biti zanemarljiv u odnosu na dobitak od onih koji ostanu. Sobzirom da je nas narod priglup i nepismen, nazalost znao je sta radi. Izvinjavam se sto sam ovo rekao ovako, ali to je nasa realnost.
@PsyDuck
Jesi dobio pismo o poskupljenju od vipa sa zadnjim racunom? Ako jesi, u utorak ako je radni dan pravac vip pa se raspitaj.Ali pazi hoce da zavlace korisnike kako bi ih zaplasili... ne daj se uplasiti i trazi raskid. A onda ce oni da te zovu kao mene i ponuditi ti nesto da bi ostao. A ti prihvati ili ne.