Kako objasniti tvrdoglavom coveku.

Kad ti neko krene sa tim sh**ovima moras da mu napises sve potanko inace to nije feeling. Sad cu da ti objasnim pa ako poslusas i probas onda ces videti koliko sam ja u stvari u pravu a ti ne

.
Ovako : Da si stvarno sledio link koji sam dao (
http://msfn.org/board ) i da si malo pogledao dublje u Win98 Community video bi sledece.
1.
Revolutions Pack Lite 7 (sada u beta fazi v 6++ stabilna) - Pack koji je jedan od najvecih pomaka samostalnih programera na polju modovanja OS-a i prepravljanja gresaka u istim. Pack radi jedan ruski programer Tihiy. o tom packu ne vredi mnogo pricati treba pogledati na forumu ili pogledati na
http://tihiy.ahanix.org iako sajt nije updatovan od v5 moze e naci vecina stvari tamo. Jedna od novina (a vi ultra-hard-core-iskusni XP stabilni ljudi cete se sloziti ne tako mala) je da je Tihiy isprogramirao LameSkin koji podrzava koriscenje shellstyle-a u Win98 (a.k.a. stilova)...
2.
Kernel Update Project - Radio Xeno86 covek se posvetio projektu i dobio rezultate. Cilj je bio da se KERNEL 98-ce updatuje da bi mogao da pokrece XP aplikacije tipa DOOM3 i Quake 4, Photoshop CS i CS2. Dodavali malo funkcija i eto uspesnog projekta. Na MSFN-u se moze naci cela lista aplikacija i igara koje rade sa novim Kernelom....
3.
Unofficial SE 2.1a - Poslednja verzija mislim da nece raditi dalje jer ne znaju sta zasad dok Vista ne krene malo jace da se koristi onda ce imati posle. O ovom packu ne vredi pricati previse svako koga interesuje update 98-ice zna sta je ovaj pack...
4.
98SE2ME - Presadjivanje novijih verzija fajlova iz ME u 98-icu. Mislim da nema potrebe govoriti sta to znaci to svaki laik moze da shvati i razume...
5.
Maximus Decim Native USB - Podrska za Native USB. Drajveri prilagodjeni i veoma cesto se updatuju. I o ovome nema mnogo price.... Znaci USB radi...
6.
Corrected FDISK and FORMAT - Male prepravke uradjene na FDISK I FORMAT da bi mogli da rade na velikim diskovima (preko 137GB) i tu nema price...
7.
Enable48BitLBA | Break the 137Gb barrier - E ovaj je jako dobar

. Kao sto vidite vi sto mislite da je XP zakon (ili ono "Jedva cekam Vistu") i ovo je moguce na 98-ici... Razbijena barijera i ide preko 137gb u kombinaciji sa prepravljenim FDISKOM I FORMATOM radi sve ko bog...
Ima tu jos mali milion stvari mozda sam zaboravio nesto da kazem sto je bitnije od ovoga ovde navedenog...
Ali ovo je samo dokaz da ima ljudi koji i dalje misle da 98-ca moze da radi. A sto se tice vas sto pricate nestabilna ovo ono...
Windows 98 zauzima 10x manje rama od Viste a oko 6x manje od XP-a!!! Zato nemojte da pricate o tim peformansama molim vas nemojte da vas neko cuje...
Ako vam se svidja moj post i ako shvatate da sam potrosio 15 dragocenih minuta na ovo nemojte mi davati plus reputaciju

Dajte minus Win98 haterima