Prikaz jedne poruke
Stara 14.1.2007, 23:59   #2
vlada78
Novi član

Član od: 14.1.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
Određen forumom Re: Ogame - dupli standardi na .ba

I naravno sledi nastavak price.....

Pedja Danas, 22:35
Neke čudne stvari 2

Zbog nekih nedorečenosti prisiljen sam da otvorim drugi dio ove teme, mada znam da ću dobiti BAN, ali neka neka se potvrdi pravilo iz prethodne teme.

1. U prethodnoj temi namjera nije bila da krene raspravljati o BANu već o nedorečenosti pravila koje daju određenim GOovima pravo da ih tumače kako hoće. Simptomatično je što se u roku 30 min javilo toliko ljudi da izraze svoje slaganje i umijesto da se nadležni malo zapitaju i pokušaju u saradnji sa igračima da nađu neko riješenje oni jednostavno lockaju. Toliko o poštivanju igrača. ja bih se barem udostojio da razmislim šta tu ne štima kad se ljudi javljaju u tolikom broju.

2. Prethodna tema je lockana iz razloga što je došlo do rasprave o BANovima. OK. Ali ako se bolje pogleda tu raspravu su počeli: kill3r, glavni i HITMAN. Ne vidim da su banovani ali OK. Toliko o nepostojanju duplih standarda.

3. Ovo sad što ću napisati ne predstavlja ucjenu, već jednostavno ovakav UNI nam se ne igra i ne želimo ga igrati na ovakav način. Savezi HEG, My City i USS idu u MO (barem ide većina članova). Šteta je da 3 od TOP 6 saveza napušta UNI koji se svakako prazni, ali ljudima se ne igra na ovakav način, jer ma šta vi tvrdili ja garantujem da nepostojanje tačnih i izričitih pravila stvara uslove za uspostavljanje duplih standarda i ustoličavanje GOa kao vrhovnog božanstva kome se treba ulizivati i laskati mu da bi se moglo igrati. mi tako nemožemo i nećemo. kako drugačije da opišem ponašanje određenog GOa koji sve koji traže da se neke stvari raščiste naziva OVCAMA. stvarno nemam riječi.

Toliko od nas, sretno vam bilo.

http://board.ogame.com.hr/thread.php?threadid=113653

Znaci uni 10 napusta vise od 70 ljudi u top 200, ovo samo pisem zbog ljudi koji planiraju poceti igrati da se ne zavaravaju na .ba neka idu na org. jel ja sam jedan od ljudi koji baca 6 i vise meseci igre u bunar zbog nepravde i opet ponavljam DUPLIH STANDARDA!!!

P.S. Molim moderatore da ne brisu ovaj post, jel ce koristiti mnogim igracima koji planiraju poceti igrati...da ne bacaju svoje dragoceno vreme kao ja i mnogi drugi momci....
vlada78 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke