Prikaz jedne poruke
Stara 15.1.2007, 1:15   #5
vlada78
Novi član

Član od: 14.1.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
Određen forumom Re: Ogame - dupli standardi na .ba

Evo jos jedne situacije od pre 20 dana

prijevara u uni10 Odgovori na ovaj post Odgovori na post s citatom Ispravi/Izbrisi postove Prijavi ovaj post Moderatoru Idi na vrh ove stranice

Izazvan nacinom na koji su banani accounti Mr Spock,Drags,Saleams i Ad_mire22 prisiljen sam pistai po ovom forumu da svi vide kako se vodi Ogame.ba.

Situacija je sljedeca(sto se vidi iz screenshotova) da je GO kill3r javio Jordanu(Dzibril) kad je Saleams offline da bi ga razbio.nakon toga smo mi isli na Saleams account(krivi smo) kupiti rusevine.
Jordan je napisao poruku Saleamsu da ne kupi rusevine jer ce ga inace napadati sto smo mi naravno prijavili jer je to ucjena.
Cim je GO Kill3r vidio prijavu on je brzo isao istraziti dal smo sittali account(isto se vidi iz screenshot razgovora) da nas brze makne iz uni10 tako da Jordan nebi pobrao bann do 2043. godine.

Ono zbog cega pisem ovdje je nacin na koji se vodi Ogame.ba i naravno Super GO pokriva Goa i ne zeli nista uciniti.
Lako se moze vidjeti da je Jordan ucjenjivao jer je poruka poslana na prijavi.
Sto se tice sittanja Hell Driver i Jordan su sitteri jedan od drugoga pa jel se njih kaznilo?
I recite mi tko nije nekad nekome bio na accountu?
Onda dajte ban cijelom ogameu!

Ne trazim da nam vratite accounte jer smo krivi,nego da kaznite Goa i Jordana koji su se posluzili svojim ovlastima da banaju 4 igraca jer je Jordan vidio na nasem Forumu preko Hell Drivera da ce nas 5 nabildati flotu samo za njega.

Koja si ti kukavica Jordane i jos stojis na 1. mjestu uni10!Sramota za ovaj Balkan koji ce uvijek ostati kamen spoticanja civiliziranom svijetu!

Pozdrav svim igracima i nadam se da cete vidjeti ovaj post prije nego sto zataskaju!
Ide ovo i na .org forum!
vlada78 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke