Prikaz jedne poruke
Stara 27.5.2014, 22:03   #7773
r0nIn
Banned

Član od: 17.1.2007.
Zahvalnice: 1.520
Zahvaljeno 1.007 puta na 520 poruka
Određen forumom Re: Dnevnik gledanja filmova II

Citat:
Rockstar kaže: Pregled poruke
Her

Све је ово у реду али филм је максимално развучен и идеолошки је превише једноставан, што би се код нас на Форуму рекло, "2Д графика". Једноставно нема ничег "испод" јер вам филм све нацрта. А да је занимљив плот, то свакако, али субјеткивно опажање и утисак - страшно ме нервирају људи који се понашају тако неосуђујуће и толерантно. Чак су узбуђени због класичне девијације и то вероватно сматрају еволуцијом. Да, наравно да сам схватио да је ово филм о усамљености а не о сексуалним нагонима и то ми је ОК, али ове хипстерске глупости ми опасно иду на живце. Ужасно написани дијалози, све ми делује пре као "small talk" него као разговор два дугогодишња пријатеља или љубавника. Још је сцена са Оливијом Вајлд најбоља јер има макар зрно искрености.

Модеран филм за модерне људе који се облаче као некада интелектуалци. Претерана претенциозност без правог покрића.
Sve to isto i ja mislim ali ne umijem da napisem. Mogu samo da napisem da je film dosadan, providan i da sam od tolikih hvalospjeva ocekivao neko ludilo kad ono nista spektakularno se nije desilo, predvidio sam zavrsetak na pola filma - govorio sam u sebi "nemoj samo da se to desi na kraju".
r0nIn je offline   Odgovor sa citatom ove poruke