Prikaz jedne poruke
Stara 30.5.2014, 21:37   #7796
Romantic
Veteran

Član od: 9.4.2010.
Zahvalnice: 68
Zahvaljeno 238 puta na 159 poruka
Određen forumom Re: Dnevnik gledanja filmova II

Non-Stop

Vrh filma sve do samoga kraja. Mnogo mi se svideo, a mislim da mi lezi ovaj tip filma, posebno jer je radnja u avionu, sto je skroz drugacije nego klasicno po ulicama. Volim takvu akciju, sa mozganjem i traganjem, a ne samo tuca. Vidim da se mnogima nije svideo, ali meni se bas svideo vise nego vecina koje sam gledao pa bih ga stavio pod obavezno gledanje za sve koji ga nisu gledali.
Ocena 8/10.

The Lego Move

Film koji je najvise uzdizan u nebesa i koji mi se svideo, ali da je zasluzio epitet jednog od najboljih CGI filmova ikada, po meni je to preterivanje. Radnja je klasicna, zli-dobri likovi, dobro pobedjuje, znate vec kako to ide, ali zanimljivo je da su ipak SVI likovi pozitivni, bez obzira na klasicnu podelu dobra i zla. Isprepletana je simpaticnim salama, zezanjem, parodijama i svim prikazanim forama.

Odlican je CGI, a voice acting je maestralan u svakom pogledu i ako ste filmofil, prepoznacete skoro sve. Batman je 1 od najmocnijih, a mozda i najmocniji lik. Film je za sve uzraste, sto je takodje dobro i skroz opusta.

Poruke se jako dobre poput one najbolje – da svako ko veruje u sebe, moze postici najvise. Film je inovativan, zanimljiv, pregrst humora, desavanja i cak i da ne volite ovaj tip filma, bilo bi ga lepo odgledati. Meni su lego kockice bile jedno od obelezja detinjstva, pa je i to bio razlog da ga odgledam.

I da dodam 1 zanimljivost – Liam Neeson opet ne moze bez aerodroma i aviona (u sva 3 ova filma ga mozemo videti na aerodromu ili avionu).
Ocena 7/10.

Unknown

Dobar psiholosko akcioni film sa dobrom pricom i glumom. Akcija karakteristicna za Liama, samo sto je ovde vise mozganja nego tuca, a od polovine krece najzanimljiviji deo. Preporuka.
Ocena 6,5/10.
Romantic je offline   Odgovor sa citatom ove poruke