Citat:
jovaš kaže:
@Osbourne, najprodavanija, najbolja, najljepša simulacija fudbala ikad su epiteti kritičara, igrača, miliona ljudi za FIFU od verzije 2008, što ti treba drugo kao dokaz?
Svaka igra ima mana pa i ova, ali u odnosu na Konamijevog pulena opet na nešto liči i bar je igriva.
Ja isto nijesam previše oduševljen s "next gen" Fifom, za sada, ali viđećemo.
Nije ni World Cup 2006 bio baš "eye candy" i dobra igra, pa se izlaskom Fife 2008 stvar promjenila na bolje.
Ea Sports je uvjek pridavao važnost izgledu igrača, kopačkih, publike.
Ovi system requirements za Fifu nijesu uopšte strašni, sasvim prihvatljivi.
|
Znaci da mi kritika, igraci i milioni ljudi kazu da skocim u bunar ja bi to trebalo da uradim?

Pusti te price... Ne treba meni nikakav dalji dokaz od toga da kad pogledam gameplay ja vidim sve s*anje koje je impact engine doneo jednoj na trenutak vrlo obecavajucoj fransizi... Konkretno: kretanje igraca sa loptom, ono odvratno uvijanje nogama oko lopte sto bi trebalo da predstavlja neki najmoderniji ball control sistem

, kretensko usitnjavanje koraka ispred lopte, na trenutke nebulozne animacije pasa i trcanja... Uzmi uporedi pravu fudbalsku utakmicu i kako igraci kontrolisu loptu sa ovim pa onda da pricamo je li ovo naj fudbal ikada ili nakaradni krsh. Fizika lopte samo na momente izgleda sjajno (zaista) ali toliko puta skroz neprirodno deluje. Sramota da neko tako nesto sada predstavlja kao nextgen. Posebno jer su sa Fifom 2010 (za konzole) uradili nesto najbolje u istoriji svoje kompanije (i jedino dobro sto su ikada uradili) donevsi nam
" first-ever true 360 degree dribbling system " i odveli citav svet fudbalskih simulacija na skroz novi nivo. Doneli su potpunu slobodu kretanja, odlicno uskladjene animacije, kontrolu lopte i prakticno "izmislili" analog za sve nas koji volmo fudbalske simulacije. Ovde sada nema te slobode, gameplay je nekako "kanalisan", jednostavno nema tog fudbalskog osecaja, vestacki je sve ma koliko bilo ispolirano... Pusti uporedo fudbalsku utakmicu i ovu "next gen" Fifu i onda mi reci da su uradili dobar posao. A ako i budes zadovoljan, onda uzmi sada kad bude svetsko prvenstvo pusti prenos a uporedo sa tim pusti recimo WC 2010 pa dodji da pricamo sta je to sve EA radio ovih godina i sta je to uzeo da priteze i polira da bi ga nazvao "nextgen" Fifa.
PS. Za ovo sto si rekao "videcemo" ... Minimalan optimizam kod mene je jedino posledica toga sto konami ima fantastican engine pa se nadam da ce nekim cudom da ga zaokruze u nesto normalno i igrivo sto si isto pomenuo

Malo da lupnu samarcinu ovim profiterima... I ova sjajna inovacija od EA te 2010. o kojoj sam pricao je dosla kao posledica toga da je konami dominirao u svetu fudbalskih simulacija toliko godina i da su u EA prosto morali da se bace na posao i da naprave nesto sto vredi.