Prikaz jedne poruke
Stara 7.6.2014, 16:53   #1036
Neutrino
Deo inventara foruma

Član od: 17.6.2011.
Zahvalnice: 99
Zahvaljeno 3.396 puta na 2.042 poruka
Određen forumom Re: The Witcher 3

Citat:
pentraksil kaže: Pregled poruke
Jedna od retkih stvari koje su mi smetale u dvojci su napitci. U kecu mi se mnogo vise dopala njihova primena. Od toksicnosti pa do trajanja. Nisu bili jednostavni bafovi od par minuta, trajali su satima, ponekad i danima. Napitak je bio jedan vrlo bitan deo igre, secam se kako sam pazljivo rasporedjivao napitke, da imam prednost u predstojecoj borbi, a da se ne osusim kao snicla od otrova . U dvojci su mi bili najobicniji bafovi pa se nisam trudio da ih pijem cak i kada je borba bila teza. Uz problematican UI bilo je vise frustracije nego zabave. Mislim da je trajanje od par minuta tu meni najvise zasmetalo, nekako nisam imao onaj fantastican osecaj pripreme pred borbu kao u kecu.
Nadam se da ce nekako srediti to.
Plus vizuelizacija efekata napitaka u prvoj igri je po meni neuporedivo bolje rešena nego u nastavku. Recimo "Cat" kod kojeg u kecu igra simulira efekat otvaranja zenica na periferni vid dok u nastavku efekat izgleda kao klasičan wall-hack ili kill-cam iz BF4. Toliko stvari je pošlo pogrešnim putem u nastavku da niko ne treba da se čudi što i dalje ima skeptika koji nisu 100% prodati na promotivni materijal. Ostaje jedino nada da je CDPR naučio iz svojih grešaka.
Neutrino je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Neutrino na korisnoj poruci:
bokela (8.6.2014)