Re: Одг: The Witcher 3
Po cemu sam nastavio pricu? Samo sam rekao svoje misljenje, niti sam trolovao niti sam rekao neistinu ili netacnu informaciju. GTA vec godinama nista preterano ne menja (kao i u AC i COD serijalu), nema to veze sa ukusom, jednostavno je tako. I nema APSOLUTNO NICEG LOSEG U TOME, jer je za razliku od COD-a i donekle AC-a GTA uvek bio kvalitetan naslov. Stavljam u isti kos zbog ponavljanja sadrzaja, a ne zbog kvaliteta samih igara. Postoji velika razlika.
Ja opet kazem, GTA je za razliku od mnogih igara koji stancuju jedan te isti gameplay godinama, makar kvalitetno izdanje koje zasluzuje uspeh......
AC takodje nema neke bitne promene, ali meni je (uglavnom) svaki naslov kvalitetan. Ja obozavam AC serijal ali priznajem da se i tu sadrzaj ponavlja i mislim da kvalitet opada sve vise i vise (dolazi i do zasicenja), ne znam koliko ce jos moci tako.
Jos je rano govoriti, ali ako W serijal (ili bilo sta od CD Projekt-a) nakon trojke krene sa ponavljanjem gameplay sadrzaja, ja nemam nista protiv ukoliko je to jedna kvalitetna igra. Besomucno stancovanje (sto je AC poceo da radi, o COD-u da i ne govorim) je nesto sasvim drugo.
|