Citat:
Rainman kaže:
Ne vredi, ne mozes da prestanes. Pa sta treba da promeni, da postane simulacija hokeja ili potezna strategija????
|
A sta ja to radim pa ne mogu da prestanem? Ne razumem uopste...
Ne treba da promeni apsolutno nista to je moja poenta...ja to ne smatram kao negativnu stvar, aman ljudi.
Nisam ni imao nameru da se prepucavam, niti da trolujem, izvinjenje ako je tako ispalo, ali stvarno nisam imao nameru. Poenta mog posta je da GTA ne mora da menja nista ukoliko je kao celina iz godine u godinu kvalitetan naslov (a on to i jeste)....Vi ocigledno mislite da ja kritikujem GTA zbog toga, ja stvarno ne znam zbog cega ste se uhvatili toga da ja trolujem za GTA i da ga pljujem? Ja to uopste ne cinim ovde.
Samo kazem da je GTA jedan od idealnih primera gde nista preterano nije menjano a svake godine dobijemo kvalitetan naslov. Da li me razumete sada? Stancovanje naslova kao sto to radi COD je po meni bezveze jer dolazi do zasicenja i naslovi su iz godine u godine sve nekvalitetniji (nazalost i AC pada u tu sferu).....Ali mislim da CD Projekt to nece dozvoliti, bar ne jos.