Citat:
mare037 kaže:
Ali to nije razlog da se predlaže komponenta od ~55.000 dinara da bi se pokrenula igra na 1080p monitoru.
Dati toliki novac je čisto bacanje para.
|
Izvini kako je rezolucija ikakvo merilo za graficku zahtevnost igre?? Sta ste se uvatili za taj 1080p? Covek je lepo rekao da hoce masinu koja ce dugo da traje, za 5 godina ce biti igara koje ni 4 290X u CrossFire-u nece moci da pokrenu u 1080p kako treba..
To da se "graficke prave za odredjenu rezoluciju" je najveca glupost koju sam ikad cuo, i koju samo marketing servira neupucenim ljudima..
A tek da ne spominjem kolko je glupo ne uzimati u obzir neku komponentu samo zato sto je "preskupa".. Razumeo bih da neko kaze da je 140 hiljada sveukupno previse za komp, ali ako coveku to nije problem, ne vidim sta je vazno na sta je tacno koliko para potroseno..
Da ne treba mozda vise para da potrosi na kuciste ili veci SSD, a manje na graficku, cisto da bi cene komponenti bile vise ujednacene po ceni? Zesca glupost.
Kao sto sam vec rekao, nisam ni na cemu zakinuo da bih ubacio taj 290X, sto je i najvaznije, bas naprotiv, stavio sam mu plocu od 20K, vrhunski SSD, i slicno, jos mu ostavio kusur za kuler i slicne komponente po izboru.