tema: [Android] Koji NFC telefon?
Prikaz jedne poruke
Stara 28.7.2014, 18:50   #12
Partybreaker
d-_-b

Član od: 13.10.2007.
Zahvalnice: 1.643
Zahvaljeno 2.330 puta na 1.529 poruka
Određen forumom Re: Koji NFC telefon?

U pravu si, telefoni su postali baš moćni i pristupačni u isto vreme, tako da funkcionalnosti i finese poput LED notifikacija / regulisanja osvetljenja moraju da se izbacuju i na taj način stvaraju novi modeli. A ne tako davno modeli su se razlikovali npr. po posedovanju WiFi/GPS funkcije.

U kom smislu bih mogao osvetljenje da regulišem pomoću .apk? L70, na žalost, uopšte nema osvetljenje za tastere ispod donjeg dela ekrana, jedino da mi ekran periodično blinka.

Što se tiče rezolucije i kvaliteta ekrana, sinoć mi je drugar na kratko pokazao svoj novi LG L90. E sad, da li je do mat zaštite za ekran koju je stavio ili je zaista do samog ekrana - ali uopšte nisam bio oduševljen kvalitetom ekrana. Pritom L90 ima više piksela po inču od L70. Međutim, nije mi delovalo kao da je rezolucija problem, već nekako boje nisu bile žive. Stvarno nisam mnogo vremena proveo uz telefon, pa je možda i trip, ali takav mi je utisak od juče. Otići ću do Telenora da čačkam L70, pa ću proceniti, ali nevezano za sve, verujem da ću ga ipak uzeti.
Partybreaker je offline   Odgovor sa citatom ove poruke