Prikaz jedne poruke
Stara 15.8.2014, 14:30   #334
Morca
Starosedelac

Član od: 30.3.2007.
Zahvalnice: 112
Zahvaljeno 618 puta na 438 poruka
Određen forumom Re: Linux Mint...

Citat:
ColdBoot kaže: Pregled poruke
^ Lako moguće da je to rešenje problema mada se ne radi o Mintu nego Netrunneru. Fina distribucija ali po mom kratkotrajnom iskustvu su brljivi oko sitnica koje izazovu problem - kao u ovom slučaju. Šta ih je koštalo da ubace i taj paket kad samo što ne turaju i sitna crevca?
To sam fontovima se dešavalo sa svakim distrom koji sam probao (a ovih dana sam isprobao 4-5)...nisam siguran za Manjaro, jer je baziran na Archu, dok su ostali bili Ubuntu/Debian, mogao bih opet da pokušam sa njim...ali mrzi me da reinstalujem.

Inače, dopao mi se Manjaro, ali me zbunjuju neke Arch stvari (Octopi package manager, npr) Moje minimalno iskustvo sa Linuxom se svodi na Ubuntu-like distribucije...tu mi je Netscape lepo legao jer je KDE i Ubuntu baziran. Dopao mi se i Mint (Cinnamon), ali mi se čini da imam veću kontrolu sa KDE, a i Mint je imao običaj da se zamrzne prilikom nekih bazičnih stvari, poput podešavanja nečega u System Settings...

Taj paket fontova je došao sa Netrunnerom...tamo gde nije, instalirao sam sam. Mada, nisam još probao sa tim TTF fontovima...

Problem je što ne znam koje fontove da promenim i gde. U sistemu svi idgledaju dobro, ali u browseru su neki ok, a neki (poput ovog kojim je napisano sve ovo, su mutnjikavi). Izgleda da zavisi od toga koji se font za šta koristi...a ne mogu da provalim da li browser za ovaj deo strane, gde je napisan naš text, koristi ove ili one fontove.
Morca je offline   Odgovor sa citatom ove poruke