Prikaz jedne poruke
Stara 30.10.2014, 20:41   #8567
Nestor
Deo inventara foruma

Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 795
Zahvaljeno 888 puta na 555 poruka
Određen forumom Re: Dnevnik gledanja filmova II

The Longest Week (2014) - 75% Woody Allen+25 % Wes Andersen to je najbolje kako bi ocenio ovaj film ali i ako ova dvojica zvuce kao savrsen recept za dobar film ovde je sve ostalo samo na pokusaju. Film bio bolji da se reditelj fokusirao vise na sam film nego na to kako ce izgledati. Jason Bateman mi jedobar u ovakvoj ulozi ali mi je Billy Crudup ubedljivo najbolji deo cele price, Olivia Wilde je ok ali nista vise od toga. 5.5/10 Moram da dodam i citat iz filma "Love was just like communism. It was a great idea, but never quite worked out.”

The Fault in Our Stars (2014) - Mislio sam da je bolji od The Spectacular Now ali ipak ovaj drugi mi se vise dopao. Shailene Woodley je stvarno dobra ali meni je Ansel Elgort apsolutno iznanadjenje i sto se mene tice ovo je nnjegov film, takodje Nat Wolff kao Isaac sjajan s tim sto su mogli malo vise vremena da mu daju s obzirom da film traje vise od 2 sata a ima nekih bespotrebnih scena. Sta druga da kazem sem da je film tearjerker i da je sasvim solidan nije patetican uglavnom zahvaljujuci sjajnoj glumi i dijalozima, spremite maramice. 7/10

The Spectacular Now (2013) - Coming of age prica tipa Perks of Being a Wallflower & Say Anything... ali u jednom trenutku sam mogo da se zakunem da je film ustvari tinejdz varijanta filma Days of Wine and Roses. E Shailene Woodley je ovde fenomenalna, jednostavno bez greske ubedila me je da Aimee Finecky postoji, Miles Teller odlican. Film mi se mnogo dopao i pogledacu ga sigurno jos nekoliko puta, apsolutna preporuka. 8.5/10
Priložene slike
Kliknite na sliku za veću verziju

Ime:	93037.jpg
Viđeno:	39 puta
Veličina:	65,2 KB
ID:	50561   Kliknite na sliku za veću verziju

Ime:	The-Fault-in-Our-Stars-2014.jpg
Viđeno:	38 puta
Veličina:	105,4 KB
ID:	50562   Kliknite na sliku za veću verziju

Ime:	the-spectacular-now-2013-review.jpg
Viđeno:	41 puta