tema: Starcraft II
Prikaz jedne poruke
Stara 8.11.2014, 19:48   #2529
bokela
Veteran

Član od: 15.11.2008.
Zahvalnice: 2.781
Zahvaljeno 833 puta na 389 poruka
Određen forumom Re: Starcraft II

Pročitah ovaj duži preview sa TL sajta o kampanji. Izgleda da nas očekuje kvalitetna kampanja. I ako su motivi i ideja više "izlizani" - sprečiti drevno zlo koje preti da istrebi sve živo i neživo u univerzumu. Okupi ekipu i zadaj finalni udarac - last stand varijanta gde je sudbina galaksije u tvojim rukama itd...

Mislim da nas i pored toga očekuju interesantne misije, fenomenalne lokacije, ovoga puta malo više "mračnije" atmosfere što je odlično. Sviđa mi se što je Artanis glavni akter ove kampanje a ne Zeratul i dobro je što će Zeratul zadržati savetodavnu ulogu

Nadam se da će iskoristiti bogati lore koji imaju Protossi. Cela ta ideja oko Khale može odlično da se iskoristi. Valjda će nešto više prikazati o objasniti oko XelNaga ovoga puta u vezi sa Amonom. Možda sam pristrasan jer su mi Protossi omiljena rasa, ali mislim da će ovo biti baš dobra kampanja, pogotovu kada se uporedi sa HotS-om.

Što se MPa tiče, tu me dalje od coop varijanti sa ortacima ništa više ne zanima. Odavno sam digao ruke od vežbanja, kompetitivnih mečeva i lige. Tako da dosta očekujem od najavljenih coop varijanti za kampanju.
bokela je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku bokela na korisnoj poruci:
Asmodeus (8.11.2014), LoshMeeBre (8.11.2014)