Citat:
DeCoy kaže:
Već sam ranije pisao o Nuuvemu. Imate tri "tipa" igara tamo. Prvi tip su region locked igre, njih ne možete ni da kupite ni da igrate van J. Amerike i one su off-limits za nas (lepo piše u prodavnici ispod cene crvenim slovima da je region locked).
Drugi tip su igre koje nisu region locked, ali vam sajt ne dozvoljava da ih ubacite u korpu. One se mogu bez problema aktivirati na Steam-u bilo gde, ali da bi ih kupili treba vam lažna brazilska adresa i br. telefona, a vrv. i proxy, nisam eksperimentisao sa ovakvim igrama.
Treći tip su one koje možete bez problema dodati u korpu i kupiti samo uz registraciju na Nuuvem, nije potrebno ostavljati ni adresu ni telefon, a plaćanje ide preko PP-a.
Season Pass za Arkham Origins radi, za druga dva ne znam.
Ovo ti dođe kao da kupuješ na brazilskoj Steam rasprodaji samo bez preprodavaca 
|
Izvini, molim te, ako sam te naterao da ponovo pišeš o nečemu što si pre spominjao, jer ja sigurno nemam pametnija posla nego da čitam tvoje "pametne" postove, pošto si ti ovde najpametniji i sve znaš, ne moraš tako bezobrazno da odgovoraš kada te neko ljubazno pita.
Naravno da je prethodna recenica primer trollovanja/svadjanja, oduvek sam hteo da odigram ulogu "histeričnog popaljenog klinca forumaša koji bi da se prepucava na forumu" (ne znam da li sam dobro odglumio/otpisao, učinilo mi se da ih ima nekoliko na forumu, pa sam probao da uzmem njih za uzor) pa sam hteo da vidim kakav je osećaj.

Inače hvala za info, tvoja poslednja rečenica je sve objasnila.
Iskreno, imao sam dilemu da nisu i, kako da se izrazim, "language-locked" igre, jer su u pitanju strani sajtovi (mada pretpostavljam da su retki takvi sajtovi)...