Prikaz jedne poruke
Stara 12.12.2014, 2:10   #13465
Helldiver
Član

Član od: 1.4.2011.
Zahvalnice: 82
Zahvaljeno 39 puta na 31 poruka
Određen forumom Re: Battlefield 3

Citat:
malo blesav kaže: Pregled poruke
Aj javi utiske za taj premium, kakvi su serveri, koliko ima aktivnih, ima li igrača... Ja ga još nisam uzeo, pa da znam šta mi je činiti
ps. dodao sam vas dvojicu, a može i mene neko da doda ako hoće bulldozerNS nick.
Odlican je premium, preko dana ima servera podosta, uvece jedan/dva (posle 1 kad ja inace igram.)

Inace, ja imam problem, postavio sam temu u pogresnom odeljku, zavrsila u otpaTcima Pa da napisem ovde..
Imam FX 6300, R9 270 (bez x), 4gb ram-a na 1333 Mhz. Igram BF3 Multiplayer na ALL MEDIUM podesavanjima, 2x AA, rezolucija 1440x900, vsync off, i FPS mi u odredjenim delovima, u scenama sa malo vise detalja (rasturene zgrade recimo) pada do 35-6. Intreresuje me da li je to normalno? Ocekivao bih to da igram Na ULTRA podesavanjima i na vecoj rezoluciji, ali na ALL MEDIUM i 1440x900 mislim da to ne bi trebalo da se desava. Svi driveri su update-ovani, sveze instaliran 64bitni Windows 7. Moze li neko da pomogne, ili da neki savet za ovaj problem, kako da ga resim, jer prilikom tolikog opadanja FPSa izgubim svaku zelju da igram igru.. Na stranom forumu su mu odgovorili da je u pitanju RAM koji je spor, dok na drugim mestima pisu da plus 4gb rama nece doneti nikakvu prednost u radu igre i povecanju FPS-a.
Takodje, da napomenem, prilikom igranja, i CPU i GPU usage ne prelaze 66-7% a RAM usage je oko 3100-3200mb.
POMOC!

Poslednja ispravka: Helldiver (12.12.2014 u 2:18)
Helldiver je offline   Odgovor sa citatom ove poruke