Prikaz jedne poruke
Stara 13.12.2014, 22:56   #2157
mesomebody
Veteran

Član od: 31.3.2011.
Zahvalnice: 169
Zahvaljeno 488 puta na 217 poruka
Određen forumom Re: The Witcher 3

Citat:
Dovahkiin kaže: Pregled poruke
Čitam neke opise ove igre, i nije mi jasno zašto Witcher 3 dosta porede sa Skyrimom? Razlika je četiri godine i naravno da će Witcher 3 biti bolja igra (po svemu do sada viđenom).
Open World u Witcheru 3 je stvarno revolucionaran i mislim da mu ni jedan drugi, pa čak i onaj iz Elder Scrolls igara ne može parirati. Toliko je sve neverovatno detaljno i oštro da je to haos.
Jedva čekam da vidim šta će Bethesda (majstor za open world) uraditi sa Fallout 4 ili možda novim TES-om, ali njihovim igrama uvek nedostaje "ono nešto" da bi bile stvarno savršene.
Za mene, Witcher 3 mora imati ekstremno jak naglasak za priču.
Ako bude kao Skyrim jako ću se razočarati, ali ne zato što je Skyrim loša igra (da neki ne shvate pogrešno, baš naprotiv) već zato što u Witcheru tražim nešto drugo od "običnog tumaranja" svetom.
Ma neće biti uopšte tako. Koliko će igra biti dobra to ćemo tek videti, ali razvojni tim je pomenuo Skajrim samo da privuče pažnju miliona ljudi koji su kupili tu igru, ako do tad nisu bili zainteresovani i za Vešca.

Rekli su više puta da se mnogo više ugledaju na Gotik nego na Skajrim. A da budem iskrena, mada su ES igre itekako zabavne i kvalitetne (ja čak i ne volim otvoreni svet a potrošim na svakoj od njih tridesetak sati) verujem da će Witcher ostati veran sebi. Mene samo brinu bagovi jer da je lako napraviti igru kakvu CD Red cilja, neko bi do sad to već uradio.
mesomebody je offline   Odgovor sa citatom ove poruke