Citat:
LoshMeeBre kaže:
Spoiler za post iznad:
Ajd idem redom
1.) Priest:
-Mind Vision je po mom misljenju losa karta, narocito kad ne koristis Pyromancera da barem imas sinergiju sa njim. Ja ne volim ni thoughtsteal ali on barem daje 2 karte i ne moze ni u kom slucaju da uzme Coin. Ja bih ga isekao
-Lord of the Arena je losa karta. Samo 5 healtha na tauntu za 6 mane. Ako zelis taunta sa 5 ili vise healtha bolji izbori su i Sen'jin Shieldmasta i defintivno Sludge Belcher (mnogo bolja karta nego sto izgleda, a vidim da je nigde ne koristis, sto je sigurno pogresno). Ako ti se svidja Lord of the Arena zbog 6 napada umesto njega turi Bolderfist Ogre-a, njegovih 7 healtha znaci mnogo.
-Frost Wolf grunt je isto jako losa korta i bilo koji minion od 2 mane koji ima statse 2/3 je mnogo bolji od njega, taunt nije toliko bitan na 2dropu
Slabost ovog deka je sto ne moze da se oporavi od sporog starta protiv brzog agresivnog deka. Imas samo 2 prilicno slaba i spora board clear-a (2x Holy Nova). Opcije koje mozes da koristis su Wild Pyromancer + 1-3mana spellovi koje imas u izobilju, ili auchenai soulpriest + Circle of Healing. Naravno ako ti nemas osecaj da si slab protiv agresivnih dekova, onda nema potrebe da menjas stvari.
Ako vec koristis inner fire/Divine Spirit kombo, mozda da ubacis jos par miniona koji imaju veci health nego attack
2.) Mage
Veeeelika steta sto nemas Mad Scientista iz 4og krila naxxa, on je stvoren za ovakve dekove, al sta da se radi. Kad vec nemas njega, probaj da nabavis Kirin Tor Mage-a, uz 8 trapova male su sanse da ne bude jako koristan. Ja bih isekao i jedan cone of cold, to je prilicno neefikasna karta i ubacio frostbolt. Probaj nekako da smestis i jos jedan water elemental, verovatno na ushtrb jednog trapa. 8 je sigurno previse, bez mad scientista
3.) Hunter
Ako igras 2 timber wolfa, 2 dire wolf alfe, Judglera i Hyenu greota je da ne igras barem jedan Unleash the Hounds. Fale ti Savanah Highmane-i da bi ovaj dek bio jos dosta jaci, ali pretpostavljam da nisu u deku zato sto ih nemas. Ono sto mozes da uradis je da ubacis 2 lepper gnoma umesto nekih skupljih karata kako bi dek bio jos agresivniji. Svakako bi valjalo da ubacis haunted creepera zato sto je best koji protivnik ne voli da ubije. Ako ga ubije onda imas 2*1/1 koje mozes da nabudzis sa dire wolf alfom, a ako ga ne ubije onda imas beast za Houndmastera. Ubaci i jedan Eaglehorn Bow ako imas
4.) Warlock
Ovaj warlock mi se uopste ne dopada i mislim da je losiji od svih tvojih dekova.
Drain life i Bane of Doom su jako neefikasne karte i ne treba da ih koristis  Summoning portal je takodje jako neefikasan, a cak i nemas gomilu skupih bica koja bi sa njim ubacivao. Slobodno stavi Sylvanas i u ovaj dek. SLobodno stavi Belchera u ovaj dek. Umesto drain life-a, ako hoces heal stavi Earthenring Farseera. Sobzirom da igras 2 Power Overwhelminga valjalo bi da ubacis i jednog Void Terrora da pojede bice koje bi umrlo od Overwhelminga, a i da moze da pojede jaja. Opet umesto lord of the arena stavi bilo sta drugo
5.) GvG priest
Flying Machine, Gnomergarden infantry i Stoneskin Gargoyle su lose karte, ali u ovom deku mogu da stoje zbog Innerfire/divine spirita. Ubaci Sylvanas nema razloga da je ne koristis u bilo kom deku koji nije mega agresivan. Bilo bi lepo da nabavis jos jednog mechwarpera. Mislim da je ovo drugi najgori, posle warlocka.
Edit. Sto se warlocka tice, verujem ti ja da retko gubis sa njim, nije on ocajan u vakumu, nego mislim da moze da bude mnogo bolji. Fora kod warlocka je da zbog njegovog mnogo dobrog hero powera i solidnih board clearova (helfire je jako dobar, shadowflame kojeg nemas jos bolji) sta god da stavis unutra radice solidno  Ovo sam pisao ukratko, da ne davim, ako hoces da elaboriram nesto pitaj
|
1 - Pyromancer mi se nekako ne uklapa zbog svih ovih sitnih miniona, a i nemam ga u kolekciji. Šta znam, i ja sam razmišljao da smanjim doživljaj sa Mind Visionom... no, kad malo bolje razmislim, potpuno si u pravu što se tiče zamene LoA za Sludge Belcher i to ću da odradim čim završim s ovim postom

. Frostwolfa sam ubacio najverovatnije zbog lažnog osećaja sigurnosti (sećam se da ih je bilo dvojica u nekoj predhodnoj iteraciji ovog deka).
2 - Na Kirin Tor mage-a sam već bacio oko, očigledno je zgodna za ovaj deck

. Da, i meni se srce slama što ne mogu da ubacim još jednog Water elementala, mada mislim da ću da te poslušam i da ga ubacim umesto cone of cold... mada, ja cone of cold koristim najčešće da izdržim do 7. kruga i onda unleashujem Flamestrike, posle čega se partija najčešće dramatično preokrene u moju korist-
3 - Unleash the hounds nemam

. Moć Savane mi je prezentovao pauk više puta i čim ga dobijem/izkraftujem, ide u dek

. Nemam ni Eaglehorn. Probaću da negde tutnem ove sitne karte što si predložio, bar na probu, na desetak mečeva, da vidim kako će da se pokažu.
4 - Što se Warlocka tiče, verovatno ću u bliskoj budućnosti da skarabudžim neki potpuno nov build. Ovog sam stavio čisto da vidim šta ćete da kažete za njega, jer se jako lepo pokazao i u ranked i u casual modu. Onog Void Terror-a nemam, ali sam ga više puta iskusio na svojoj koži i svestan sam koliko je koristan.
5 - Ovaj Priest je "for fun" dek, sklepan od karata koje sam pokupovao u prvih par dana od kad je GvG live.
Hvala ti puno što si review-ovao dekove, ako mi padne na pamet da pitam nešto, iscimaću
edit: Sad sam video, imam Eaglehorn za Hunter-a. Šta misliš, je l pametno da izbacim onog stealth tigra i da stavim oružje umesto njega? I, je l će to oružje uopšte da bude efikasno s obzirom da imam dve tajne u deku?