Prikaz jedne poruke
Stara 5.1.2015, 22:31   #35
chef
Član

Član od: 17.12.2013.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
Određen forumom Re: Najbolja varijanta linuxa za sa stariji racunar

E ovako. Drajvere imam i za maticnu i za graficku ali nisam ih instalirao jer sam mislio da nema potrebe. Zvuk ima, grafika je ok, filmove sam pustao bez problema, kao i klipove sa jutuba, sto direktrno sto preko smplejera. Evo sad dok sam pisao ovo zablokirao je potpuno i to posle duzeg vremena i to bez ikakve reakcije cak i pomaka kursora misa. Javite ako mislite da treba drajvere da instaliram. Sto se tice pretrazivaca, za sad jedino neki NetSurf mi funkcionise (pored fajerfoksa) bez krasovanja ali pojedini sadrzaj ne moze da otvori. Mislim da je u pitanju fles jer na nekim stranama mi ocitava da nije instaliran. Ostali, bukvalno svi koje sam naveo, jednostavno krasuju odmah nakon pretrage u guglu neke strane i pokusaja ulaska na nju. Takodje, ne znam da li je ovo bitno, ali kad udjem na gugl, njegovo okruzenje je neapdejtovano. Postoji ona osnovna linija duz gornje strane u crnoj boji, kao sto sam imao na staroj operi na ikspeu. Ono sto sam primetio nakon pokretanja kupzile je da u pretrazi preko duckduckgo-a mogao sam da udjem na neke strane ali posle otvaranja drugog taba opet je krasovao. Trazio sam puno po netu ali nisam naisao na nekog sa slicnim problemom, pa mislim da mozda nisam propustio da instaliram nesto ili je jednostavno os lose instaliran (ne znam da li je to moguce, prijatelj mi kaze da to postoji kao opcija). U glavi mi jedino stoji fles (u lubuntuovom centru pise da je instaliran fles plagin ali ne znam da li potrebno jos nesto) i mozda java ali tesko da ona moze da uzrokuje krasovanje svakog od njih na prvu.
chef je offline   Odgovor sa citatom ove poruke