Prikaz jedne poruke
Stara 7.3.2015, 21:01   #1015
tobra
Veteran

Član od: 3.7.2006.
Zahvalnice: 314
Zahvaljeno 311 puta na 238 poruka
Određen forumom Re: Euro Truck Simulator 2 - Mapa Srbije

Citat:
ksrele kaže: Pregled poruke
@tobra:
Ja sam u mom postu postavio link (u vidu male slicice) ka velikoj slici (da se otvori u novom prozou) a ti si mene citirao zajedno sa tim linkom a onda si jos plus dodao [img] tag direktno ka velikoj slici i time si realno dva puta citirao istu sliku a jos si pritom poremetio sirinu (pogresio sam jedno slovo u pisanju, bio sam napisao "sifinu") foruma. Ja imam manju rezoluciju u Windows-u i sve na forumu mi taman stane tako da nemam horizontalni scroll ali ti si mi sada to poremetio tvojom slikom tako da ja sada moram da skrolujem stranicu levo desno da bi mi sve stalno na ekran.
Sta bi ti falilo da si samo citirao moj post bez dodavanja velike slike u poruku?

Izgleda da DeCoy malo spava jer ti nije ispravio poruku a trebao je.
Dobro de gde gori. Ja sam tvoj link slike samo prebacio na moj post. Pa ti si uploadovao tu sliku i postavio link, zato sam napisao u čemu je problem i da te ne razumem. Naravno tvoj post sa ciljem sam citirao, znači nisam menjao ni ti šta dodavao.

Citat:
ksrele kaže: Pregled poruke
...Ja imam manju rezoluciju u Windows-u i sve na forumu mi taman stane tako da nemam horizontalni scroll ali ti si mi sada to poremetio tvojom slikom tako da ja sada moram da skrolujem stranicu levo desno da bi mi sve stalno na ekran.
I sada treba svi da po tvojoj rezoluciji postavljamo slike, samo se ti buniš i nešto negoduješ, u čemu je problem? Ja te lepo pitao odgovoriš mi i još se buniš kako sam ti poremetio rezoluciju, svašta...
Da se razumemo ništa lično...

Poslednja ispravka: tobra (7.3.2015 u 21:12)
tobra je offline   Odgovor sa citatom ove poruke