Citat:
Neutrino kaže:
Treba razumeti da ima i ljudi koji jednostavno vole da uživaju u lepoti igre i često uzimaju screenshotove ili video snimke. Njima je recimo svaki detalj bitan. Ja sam primetio da već godinama volim da za svaku igru koju odigram uzmem bar nekih stotinak screenshotova po prelazu. Tu je kvalitet grafike itekako bitan a strah od downgrade-a opravdan.
|
Pa uglavnom je bitan lvl dizajn,artstyle i dobro odradjeno osvetljenje, a ne kvalitet trave i tekstura, neke bajate igre kao sto je Half-Life 2 imaju odlican lvl dizajn i ceo artstyle je odlicno uklopljen, isto tako i Swordsman,Skyrim i Aion. Cak i dan danas kada iz nostalgije obrnem HL2 grafika izgleda odlicno, iako nema 4 k tekstura,HBOA +- dynamic whatever, teselacije itd. Isto tako ni 25k teksture ne mogu da pomognu Dragon Ageu 2 da bude lepa igra, jer je tamo uz sve ostale muke i lvl dizajn uzasan.
Po svemu sudeci igra izgleda odlicno(W3:TWH) i na ovim ne-max podesavanjima, bolje od svega do sada vidjenog u RPG igrama, tako da ce biti prilike za SShotove za sve graphical whor3son-ove out there

Ono sto mene zanima je kako ce se gameplay pokazati i da li ce prica biti kvalitetna, jer fajt sa Lethom iz dvojke jos pamtim, a kakve je cipelice nosio sam totalno zaboravio