Ma okej je ova druga ali za ono skretanje je mnogo veći radijus. Naravno da je ovo samo komentar, bogme u realnosti imao bi velikih problema. Koliko vozim dugo, gledajući, vozači automobila zahvataju veći radijus skretanja bogami ko da vozi šleper. Evo pogledaj snimak skretanja kamiona u ets2 na lakat krivini i nisam veći radijus upotrebio,
ovom prilikom se izvinjavam pokretaču teme što postavljam video snimak, sad zanemarimo na onu duplu traku iz suprotnog pravca, zamisli kao da je jedna.
http://www.sk.rs/forum/showpost.php?...postcount=1055
Pogledaj koliko si ti zahvatio suprotnu stranu i koliko si se udaljio od ivičnjaka.
Sa druge strane znam da nisi profesionalac i kako si ti skrenuo je ok, ali ipak tvoje skretanje je loše bar za ovo koje sam ja sugerisao. Ti si iz dolazećeg puta zauzeo suprotnu traku/levu i u ulici desno skrećeš i zauzimaš levu/suprotnu traku. Pa zamisli zglobna 23 u Beogradu koja skreće iz Cvijićeve u bivšoj 29-oj zamisli kad bi ona skretala ko ti pa pista bi joj trebala. Naravno da je u pitanju solo autobus ali ti dajem neka poređenja i to sa dužim autobusom/zglobnim da bi malo imao prestavu u čemu ti ja sugerišem. Ipak je ovo igra i tako dalje, bez ljutnje i dalje praši po tim mapama, srećno.