Prikaz jedne poruke
Stara 7.4.2015, 14:51   #2682
Monarh
Banned

Član od: 6.7.2013.
Zahvalnice: 346
Zahvaljeno 241 puta na 162 poruka
Određen forumom Re: The Witcher 3

Citat:
dex3108 kaže: Pregled poruke
Potvrdili su da je snimak PC version.

Pored palete boja meni licno se ne dopada vegetacija u W3. Narocito drecavo zeleni zbunovi koji bodu oci na svakom koraku i komi bi trebali predstavljati probijanje sunca kroz lisce (subsurface scattering). Na vegetaciji se bas vidi da je sacinjena od 2D elemenata i nisu se bas potrudili da to sakriju. Takodje pop in je i dalje poprilicno uocljiv.
Slažem se. Vegetacija je na nivou W2. Ali obratite pažnju na viorenje kose i setite se ko je igrao reboot Tomb Raidera i njegov benchmark, aludiram naravno na tressFX efekat koji jede frejmove. Samo realistična kosa udara na CPU žestoko, razlika između dve verzije sa i bez tressFX-a je otprilike 15 frejmova, samo za to! Tako da udaranje fokusa na to čangrljanje razne fizike na uštrb nekih drugih već pomenutih stvari i nije baš dobra zamisao, bolje da su se potrudili da malo izbalansiraju stvari u tom pogledu, ali ajde, to je već samo moje mišljenje. Kidaće igra sigurno, nego je meni i dalje utisak da je za ovo višemesečno pomeranje razlog kasno shvatanje kakve su kante zapravo ova current (next) generacija konzola!
Monarh je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Monarh na korisnoj poruci:
nesudjeni clocker (7.4.2015)