Citat:
dex3108 kaže:
Potvrdili su da je snimak PC version.
Pored palete boja meni licno se ne dopada vegetacija u W3. Narocito drecavo zeleni zbunovi koji bodu oci na svakom koraku i komi bi trebali predstavljati probijanje sunca kroz lisce (subsurface scattering). Na vegetaciji se bas vidi da je sacinjena od 2D elemenata i nisu se bas potrudili da to sakriju. Takodje pop in je i dalje poprilicno uocljiv.
|
Slažem se. Vegetacija je na nivou W2. Ali obratite pažnju na viorenje kose i setite se ko je igrao reboot Tomb Raidera i njegov benchmark, aludiram naravno na tressFX efekat koji jede frejmove. Samo realistična kosa udara na CPU žestoko, razlika između dve verzije sa i bez tressFX-a je otprilike 15 frejmova, samo za to! Tako da udaranje fokusa na to čangrljanje razne fizike na uštrb nekih drugih već pomenutih stvari i nije baš dobra zamisao, bolje da su se potrudili da malo izbalansiraju stvari u tom pogledu, ali ajde, to je već samo moje mišljenje. Kidaće igra sigurno, nego je meni i dalje utisak da je za ovo višemesečno pomeranje razlog kasno shvatanje kakve su kante zapravo ova current (next) generacija konzola!