Citat:
bokela kaže:
Dakle, nisi ti od juče počeo da pratiš industriju pa da ne umeš da provališ da ti se ista stvar prodaje sad u "drugom pakovanju"  Pričamo ovde o postupku, vesti, objavi a ne kudim niti kritikujem sadržaj koji će biti u tome.
|
Pa, bas je kljuc u tom sadrzaju. Ja sam kao papagaj u poslednjih par postova ponavljao sta je to sto meni smeta kod dlc-ova, a sta ne. Nisam ja kategoricki protiv dlc-ova, ali u zavisnosti kako to serviras zavisi kako cu se ja prema tome postaviti.
@Asmodeus
Neko iz CDPR-a je u jednom intervjuu naveo Dragonborn kao dobar primer dlc-a/ekspanzije. Nikada oni nisu bili protiv te ideje, vec protiv naplacavanja trivijalnih stvari. Sta vise, vise puta su napomenuli da ce naplacivati sadrzaj koji ima odredjenu supstancu. Prema tome, nista oni nisu uradili suprotno od onoga sto su pricali..
I zasto se hvatas za Bethesdu? Ko je njih kritikovao za bilo sta (osim za 'horse armor' dlc)? Ti sam tu stvaras nekakve paralele koje ne postoje u realnosti. Sa druge strane, EAWare (izmedju ostalih) je apsolutno zasluzio kritiku za svoju dlc politiku..