Re: The Witcher 3
Ovde ce svakom potezu CDPR-a da se nadje opravdanje, a u svakoj akciji drugih omrazenih izdavaca ce se traziti ugao iz kog moze da se napadne, tako da tracimo vreme pokusavajuci da ti objasnimo pogled iz druge perspektive.
Kad je se pricalo ovde o marketinskoj kampanji, pa i o tome u sta se Witcher 3 pretvara (open world igra), ovde su se uvek nasli fanovi koji su branili CDPR, kad urade ovako nesto opet ista prica, kad sutra izadje igra verovatno niko nece smeti nista da kritikuje jer ce ispasti da nema veze sa realnoscu...
I BTW, ja sam prvi kritikovao Bioware i svadjao se sa Vuleetom i ostatkom ekipe fanova na Dragon Age temi, pre 5-6 godina, jer sam generalno protiv tog dodatnog sadrzaja koji je uglavnom nekakav spinoff na main pricu, koji vecina zaboravi nakon prelaska. Ekspanzije su nesto drugo, razradjena, zaokruzena prica koja obicno ili predstavlja potpuno novu pricu ili nastavak na onu iz originalne kampanje.
Ono sto sam tamo video na DA temi sad vidim i ovde, grupu fanova koji po svaku cenu brane sve sto njihov voljeni developer uradi...
EDIT:
Da se razumemo, niko ovde ne napada igru, svi se nadamo da ce biti odlicna, kao i da ce DLC-ovi biti dobri, koje sam i ja poceo da kupujem mada, obicno nakon velikog popusta. Ovde neko dodje i spomene kakvi su Poljaci licimuri i odmah naleti na grupu lojalnih fanova koji ce da nas razuvere u svaku sumnju da bi CDPR mogao da bude za nijansu losiji nego sto jeste u nasim ocima. Meni to nije normalno i smrdi na racionalizaciju.
Poslednja ispravka: Asmodeus (8.4.2015 u 15:40)
|