Prikaz jedne poruke
Stara 13.4.2015, 14:10   #695
Al3k5an9ar
Veteran

Član od: 9.6.2008.
Zahvalnice: 225
Zahvaljeno 160 puta na 99 poruka
Određen forumom Re: Counter Strike: Global Offensive

Citat:
Ale[x]andar kaže: Pregled poruke
Ma gde ne moze covece. Ljudi kupuju kljuceve za pravi kes. Npr. uk**a te noz od 300e, ti ga trejdas za oredjenu kolicinu kljuceva (lupam 100 kljuceva) i ljudi su spremni da daju poravi novac za te kljuceve. Ne znam, cena jednog kljuca preko csgo-a je 2,30e, a ljudi prodaju na kupujem-prodajem za 170-180-190 dinara. I da, koliko god smesno izgledalo ljudi kupuju. Imam jednog internet prijatelja sa kojim povremeno igram koji je kupio auto od prodaje kljuceva i ajtema. Imas taj CSGO lounge sajt koji sluzi za trejdovanje i kladjenje. Dakle, ljudi se klade na pro meceve i ako imaju srece, dobiju skinove. I ko ima volje na primer da se cima, uvek gledas da trejdas nesto da budes u plusu. Ne znam, imas awp koji vredi toliko i toliko, lupam 10 kljuceva, ti trazi 11 npr. I koliko god bizarno i smesno izgledalo ljudi rade to. Dakle, samo treba puno strpljenja i malo srece. Samo, zamorno je to mnogo, jer ako hoces da to radis nemas bas vremena da igras. Jer ti non-stop stizu trejd oferi bla bla bla. A ja previse gotivim ovu igru da bih se zamarao sa tim.
Da da, drugar je napravio od 1 kljuca oko 300 i nesto za par meseci vremena ali nista drugo nije radio samo je visio po lounge.
Kladjenje je ok ali samo ako pratis dosta i ako si spreman da izgubis iteme, ako nisi onda nemoj bolje, ja sam sebi kupio dosta stvari od itema sa kladjenja(toliko da ne znam kad sam pare uplacivao na steam da kupim igru a svaku sam kupio koja mi je trebala) al' evo sad npr nemam nista skoro, pa moram opet ispocetka
Al3k5an9ar je offline   Odgovor sa citatom ove poruke