Prikaz jedne poruke
Stara 13.5.2015, 16:12   #3176
ddak
Veteran

Član od: 3.12.2005.
Zahvalnice: 70
Zahvaljeno 86 puta na 55 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku ddak
Određen forumom Re: The Witcher 3

kako neki sa ovog topica prdnjave oko grafike, stvarno smarate sa tim.

opkoljeni sa 4 zida u sobi, sa zverskom masinom za koju su taticu i mamicu molili metar godina da ispljunu pare, ili mozda radili krvnicki za 200 eura mjesecno, pa se nakon 5,6 godina odricanja svega i svacega castili pc-ijem danasnjice, a potom krivili igre koje ne dosezu limite tih masina, i naravno pljuju konzole jer su one krive sto njihova bejbi bez obzira na svu moc i snagu, ne moze da je iskoristi u potpunosti. Taj rat protiv konzola koji vodite je tipican ovome sto ovdje na Balkanu se radi sa Srbima, Hrvatima, Albancima i sl... Svi po svakome pljuju, a svoje brane do krvi. Batalite vise tu pricu.

nema tog topica kada je AAA naslov u pitanju da isti ljudi mlate jednu te istu pricu svaki put "da li ce moja masina moci ovo da pokrene; ovo je najgori krs od optimizacije; ljudi imam xxx rama i novu graficku, hocu moci makar na medium da pokrenem; ja igram sve na max, osim tamo neke stavke..."a onda isti drugi ljudi pametuju "naravno da hoces; slab ti je procesor; kupi ovo ono..."

CDP je tim koji je do sada izdao dvije predivne igre, koje su naravno imale mana (prvi witcher bagovi, kao i drugi (dok nije izasao EE)), ali skoro svi smo ih igrali, i presli, i danas su nam medju najboljim igrama ikad-zato nas ima ovoliko na ovom topiku. I sada, kada su htjeli da naprave nesto drugacije sa grafikom, i vidjeli da to nece biti dobro jer ce ogroman dio igraca biti uskracen za witchera 3, malo optimizuju igru, smanje nivo detalja, i odmah se javljaju ovi sa foruma - "bruka i sramota, lagali su nas, sta cu ja sad sa s..."

Pogledajte Ubisoft sta radi, pa cete vidjeti sta su epske lazi. Ili Bungie sa Destiny igrom ,oni su tek najjaci - gdje lik baca bombu u neka polja i kaze, sve sto vidite, sve cete moci da posjetite - ti skocis tamo, i pogines. Grafika je odlicna, ali je gameplay ****n do ludila...

Oladite malo svi (koji pljujete trenutno po grafici). Nije sve u grafici. Ono sto mene cini sretnim je da je na osnovu mnogih reviewa, igra dobila maestralne ocjene, i sto je duga. Sto cu uzivati u svakoj sekundi , a ne opterecivati se da li su teksture bolje nego u xxx igri, i pisati da je sramota kakav poluproizvod su iz CDP uvalili milionima igraca. Ako vam se ne dopada, zaobidjite.
ddak je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku ddak na korisnoj poruci:
Danilo023 (13.5.2015), Dovahkiin (13.5.2015)