Prikaz jedne poruke
Stara 23.5.2015, 23:51   #3739
Iceman_37
Starosedelac

Član od: 2.8.2008.
Zahvalnice: 512
Zahvaljeno 933 puta na 531 poruka
Određen forumom Re: The Witcher 3

Mnogi ne vide razliku sa hairworks ali bolje i da je ne traze. Razlika ima, pogotovo kad krstarite sa konjicem a na njemu griffin trofej. Zagledam se i uzivam u voznji dok se kosa na giffinu njise u pokretu, izgleda vise dinamicno, nisam trebao od starta da je upalim i da se naviknem. Ovde kad se prica o HW, svi traze razliku i misle na neke drasticne promene, pa ne aktivira se ta opcija zarad boljih teksutra, vise drveca i bog zna cega. Performance drop je veliki i moze se reci da u odnosu na to mozda ne opravdava. Ali vidim ovde komentare jao kakva je to glupost nema razlike, a i shit je teski, ugasio sam... Pa dobro druze to sto nemamo komp te snage da potera... Mislim kosa je oduvek bila govance u svim igrama, daleko od realizma, a ovo menja neke stvari ali trazi uber komp i to samo da bude aktivirana na odredjenim likovama i cudovistima. Da je kompa i tako isprogramirane igre da svaki lik u igri moze takvu tehnologiju da koristi za kosu, e onda bi svi rekli ima razlike.

Ja sam na kraju morao da ostanem sa HW ukljucenim, i jako mi je fluidan gameplay ukoliko u user.ini ogranicim na 40, 45 fps. Na ovom frejmu igra stvarno savrseno radi i combat je jako responzivan.

Ponavljaju se neke izrecene reci iz raznih review-eva od nasih clanova. Pitam se da li ste stvarno osetili to isto. Dosli ste do Velena i prokomentarisla o storiju kao fetch qvestu, eh i da u sustini jeste, tako zanimljiv fetch quest jos nisam video. Ako gledamo dnevnik, pod main quests....upravo sam zavrsio jedan deo sa Keira-om Metz. Mislim mozda je Geralt dosao do nje zarad informacije u vezi sa Ciri, ali avantura koju su oni doziveli nakon toga u potrazi za tom istom informacijom, zaplet, pa posle onaj "wraith posao" za Keiru... moze samo da dobije aplauz Igrao sam uvece sa slusalicama, i dok sam nosio onu lampu u tornju zajedno sa onim horor elementima, uopste nisam to ocekivao. Kakva je to avantura stopljena u kako je neko nazvao main stori kao fetch quest...I stvarno mislim da su slusalice za ovu igru veliki plus.

Druga stvar je prazan prostor. Nisam to doziveo ali je definitno bolje i tako da bude nego skuceno. Dosta puta sam imao osecaj da "putujem" kad krenem negde. U jednom momentu kada sam video gde treba da odem, kao da sam se smorio sto ima toliko ali u nekom pozitivnom smislu, jer pre tog mesta gde je quest ima gomila sadrzaja.

Moze biti dosta razlicito kako ko igra i na koji nacin, ipak je ovo open world RPG. Pa bude nekome i prazna... :S
Iceman_37 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Iceman_37 na korisnoj poruci:
filipos (24.5.2015), Mandragora (24.5.2015), Sakiboj (24.5.2015)