Prikaz jedne poruke
Stara 27.5.2015, 23:50   #3947
Dzigi
Veteran

Član od: 19.9.2006.
Zahvalnice: 52
Zahvaljeno 226 puta na 122 poruka
Određen forumom Re: The Witcher 3

Citat:
Iceman_37 kaže: Pregled poruke
Meni nije ni blizu, ni 1 cm blizu a sveze opikao w2. Lepši combat nisam iskusio.

Jedino su mi ludaci ovi na forumu i priče o 45 i više minuta borbe.

Volim izazov igram, na death march. Ali sta znam, takva mi je progresija postala da su malo iznad mene lvl, kako kad, i bude mi slatki izazov ali ne frustrirajuće.
I sam si video da se na odredjenim delovima mape nalaze neki dosta jaci neprijatelji koji cuvaju nesto dragoceno. Uglavnom sam uvek par level-a iznad obicnih protivnika i taj deo je limunada. Sigurno si naisao na gomilu protivnika koji su bili i po 10-ak level-a iznad tebe. Probaj sa njima da se boris kada naidjes cisto da vidis kako je. Ima tu dosta izazova kada znas da ce te ubiti ako se opustis samo na trenutak.

Upravo sam naisao na Leshen-a level 22 (trenutno sam 13-ti) i krenuo da se borim sa njim i sve islo lagano a onda je pajser pred kraj summon-ovao 5 vukova od kojih su 3 bila level 22. Mislio sam gotovo ali sam se nekako izvukao i pobio ih sve. Naravno tu je bilo dodge-a i roll-a samo tako da se ne bih borio sa svima odjednom. Kada god je neko ostao sam udarao sam i ajde opet. Videces i sam da ako probas borbe mogu da traju bez problema 20-30min. Ne volim da izbegavam borbe i da se vracam kada dosta ojacam osim naravno ako nemam izbora. Uvek probam pa sta bude. Uglavnom 90% borbi se moze dobiti a preostalih 10% ne moze zbog mehanike same igre.
Dzigi je offline   Odgovor sa citatom ove poruke