Prikaz jedne poruke
Stara 3.6.2015, 14:11   #4137
mesomebody
Veteran

Član od: 31.3.2011.
Zahvalnice: 169
Zahvaljeno 488 puta na 217 poruka
Određen forumom Re: The Witcher 3

Ja bih samo povećala težinu. Imaš save i ako ti je preteško možeš uvek da smanjiš. A težina je dosta manja od Dark iz drugog dela. Ako izbaciš HUD ne vidiš ništa, jednostavo nagađaš. Što duže igraš, lakše je. Ja bih volela da ima više podešavanja za HUD. Ne sviđa mi se bez ali ni opcije koje nude. Zakrpa će ove nedelje, to je jedino što su potvrdili.

Mislim da medveđi armor nije ni bolji ni gori od Grifina i Ket, samo je pitanje šta te zanima. Npr. Grifin ti dosta poboljšava znake. Osim toga, neki su bolji u osnovnoj verziji ali kad napraviš master verzije mislim da su svi podjenako snažni ali drugačiji. Možda je čak najjači Ket jer može da se ukombinuje sa onim jednim žutim talentom i onda postaje OP.

Meni su početni armor, temerijanski, prvi i poslednji medveđi i poslednji Ket najlepši od onih koje sam do sad videla, a pošto igra nije teška, statistike mi nisu previše bitne. Bilo bi lepo da moderi ubace dark verzije iz prošle igre. Onaj drugi mi je baš "legao".

Gwen je fantastičan, pun pogodak. Volim da igram sa Monster špilom. Led nije problem ako imaš sunce. Generalno je isto kao sa oklopima, špilovi su drugačiji ali podjednako dobri.

Citat:
Vladimirus86 kaže: Pregled poruke
Imam problema sa kvestom "Cave of Dreams" koji sam kompletirao. Kada pokrenem kvest "King's gambit", za "Cave of Dreams" automatski piše da je failed iako je pre toga bio kompletiran. Je'l neko zna kako ovo može da se ispravi ili mora da se čeka patch?
Da li si rešio bag pošto i ja imam isti problem?

Citat:
Wittmann kaže: Pregled poruke
Jel zna neko kako da se namesti draw distance za objekte i likove,posto posle zadnjeg patcha malo samo kad se odaljim lica gube dosta detalje?
Povećaj Foliage. Ako nije to, onda ne znam.
mesomebody je offline   Odgovor sa citatom ove poruke