Znaci prica koja dovodi do ovog questa je kao Pulp Fiction

Za moje konkretno pitanje preskocite prvi pasus.
Trazimo Ciri u Novigradu pa smo potrazili Triss za savet, koja nas je uputila na onu "spavalicu" zbog koje smo sanjali Dandeliona, otisli smo u njegovu kafanu gde nismo zatekli njega vec Zoltana. Pretrazili smo Dandelianov adresar i obisli njegove devojke, a zatim smo zavrsili u kafani kod Prisile. Ona nam je rekla da je Dandelion planirao pljacku. Otisli smo u tursko kupatilo i videli da je Dandelion ukrao bosu Zigiju blago... posle dosta istrazivanja ispostavlja se da je witch-hunter Menge bio odgovoran.
Tris pristaje da glumi zarobljenika kod Menga. Upravo sam odigrao na dva nacina:
1. Pokusao sam da bacim Axii na tamnicare da ne muce Triss, svi su popizdeli pa sam ih sve ubio. Sa lesha Mengea sam uzeo jak steel sword, a sve ostale sam pokrao za orene. Uzeo sam dokumenta o tajnom sastanku sa spijunom. Triss mi je rekla da se "nadjemo posle, ima nesto za mene". Zigi mi je dao kintu, mislim da sam dobio 100 xp i sada moram da se nadjem sa spijunom na vrhu neke kule.
2. Pustio sam da muce Triss, Menge je spalio dokumenta (o tajnom sastanku sa spijunom), rekao je da je Dandelion u zatvoru, Tris ga je ubila, isunjali smo se iz tamnice. Zigi mi je dao kintu, mislim da sam dobio 200 xp i sada moram da nadjem Doplera koji ce da glumi Menge-a i "licno" oslobodi Dandeliona iz tamnice.
Posle ovog questa prica ocigledno ima dva racvanja: ili da nadjem Doplera i da idem u neki zatvor ili da se nadjem sa spijunom.
Iskreno, upadanje sa Doplerom u zatvor mi zvuci primamljivo ali mucili su Tris, nisam opljackao witch huntere za orene i nisam uzeo dobar steel sword od Mengea. S' druge strane, Nalazenje sa nekim spijunom u kuli mi deluje dosadno, ali nisu mucili Tris a imam i pare i dobar mac... plus sto Triss nesto obecava posle

Nisam siguran oko XP posle ovih racvanja, ispravite me ako gresim.
Razmisljam se da nastavim sa spijunom, ali cisto da pitam vas: sta ste vi uradili? Jeste se pokajali? Sta mi savetujete da odigram?
P.S. Sad sam pogledao i dva questa koja se nastavljaju su:
- The Play’s The Thing (dopler)
- A Matter of Life and Death (spijun)