Prikaz jedne poruke
Stara 25.6.2015, 22:45   #4467
efil82
Starosedelac

Član od: 26.6.2010.
Zahvalnice: 315
Zahvaljeno 420 puta na 238 poruka
Određen forumom Re: The Witcher 3

Citat:
rendzer25 kaže: Pregled poruke
Predjoh glavnu pricu, na levelu 30, neverovatno iskustvo, mada tehnicki ne bas savrseno, trebace jos peceva ovde.

Spoiler za ...:
Ako nekom nije problem da mi pojasni kraj posto mi engleski u igri nije nimalo jednostavan za razumevanje. Gerald dolazi do one vestice sto je umakla Ciri, posle borbe ulazi u kucu i pritom drzi neki lancic, dok sva cudovista iz mocvare krecu ka njemu, ispada da je Ciri glavni negativac, da se iza celog sukoba sa wildhantom krije ona a da ako uspe u toj nameri Gerald na kraju biva uhvacen u zamku, zasto je u opste ubio onu vesticu na kraju. Koliko varijacija u samoj prici da je tesko da se isprati.
Spoiler za ...:

Ciri nije negativac nego ulazi u kulu da spase svet (ovaj, onaj, univerzum?)
od belog mraza.Taj deo nije bas najbolje objasnjen-kako zasto Avalah otvara portal, kako zasto bas ta kula, gde ona odlazi, kako spasava i koji svet?
U tvom kraju ne prezivi jer "nije imala dovoljno vere u sebe i samopouzdanja kao ljudsko bice" jer je nisi tapsao po ramenu na odgovarajuci nacin u dijalozima.
Na kraju je Geralt slomljen covek koga goni samo osveta i hoce da ubije poslednju vesticu da bi nasao uspomenu na Ciri, Vesimirov medaljon koji je ona ukrala.Ipak i ako Geralt kaze da mu je cerka mrtva, Neven u prologu kaze da njena sudbina ostaje nepoznata.Po meni naj bzvz kraj jer nije konacan.
efil82 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku efil82 na korisnoj poruci:
rendzer25 (25.6.2015)